Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarul Alexandru Trandafir, de la Brigada 9 Mecanizată "Mărăşeşti", campion la culturism

ro

03 Oct, 2020 12:44 6194 Marime text
  • La Campionatul Național de la Sibiu, sergentul Alexandru Trandafir a participat pentru prima dată la seniori.  

Militarul constănțean Alexandru Trandafir, care are gradul de sergent și e încadrat la Brigada 9 Mecanizată "Mărăşeşti", are rezultate deosebite și în sport, el practicând culturismul.

Este legitimat la Farul Constanța, iar în acest an, la Campionatul Național de la Sibiu, a concurat pentru prima dată la seniori.

Alexandru Trandafir a câștigat multe medalii la juniori, fiind inclusiv campion, și se pregătește pentru a avea același succes și la seniori.   


Pasiune, disciplină şi ambiţie

Colegul nostru, Alexandru, multiplu medaliat la Campionatele de Culturism şi Fitness, face parte din colectivul nostru din anul 2019. Fiind în şcoala militară, pe data de 9 martie 2019, Alexandru a obţinut locul 1 la etapa zonală de la Ploieşti şi s-a calificat la etapa naţională. Anul acesta, în perioada 27-30 august, colegul nostru a participat, prima dată ca senior, la categoria de 75 kg, la Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness de la Sibiu unde a obţinut locul 4 naţional, se arată pe pagina de Facebook a Brigăzii 9 Mecanizate "Mărăşeşti".


Prima întâlnire cu haina militară nu a fost una uşoară, dar am fost emoţionat şi mândru de mine. Am ales cariera militară imediat după terminarea liceului, dar fără noroc la primele două încercări. Nu m-am lăsat învins şi am perseverat în pregătire. A treia încercare a avut rezultatul pe care mi l-am dorit şi astfel, după ce am trecut cu bine examenele, am devenit elev la Şcoala Militară de Maiştri şi Subofiţeri a Forţelor Terestre ,,Basarab I”, din Piteşti.

Aspirând la un mediu în care disciplina este un prim criteriu în formarea carierei, sportul pe care îl practic, din plăcere şi cu plăcere, m-a îndemnat să am un stil de viaţă organizat, atât la locul de muncă cât şi în timpul liber. Alimentaţia corectă şi antrenamentul fizic, puse foarte bine în balanţă, fără a neglija o singură zi în pregătirea mea, au contribuit la definirea mea ca sportiv.

După absolvirea şcolii militare, prin alegerea locului de repartiţie, am avut posibilitatea de a mă întoarce în oraşul natal, Constanţa. De asemenea, sunt încadrat chiar în unitatea în care obişnuiam să facem vizite la Ziua Porţilor Deschise în şcoala generală, lucru care îmi oferă mândrie şi satisfacţie.

Sunt la început de carieră, atât militară cât şi sportivă, dar conştientizez faptul că disciplina, munca, perseverenţa şi dragostea de ţără împletită cu pasiunea pentru sport vor contribui la definirea mea ca militar model şi sportiv de elită. Îmi doresc să fiu un bun exemplu pentru copiii şi tinerii care doresc să practice sport şi să poarte uniforma militară cu demnitate, povstește sergentul Alexandru Trandafir.

Suntem mândri de colegul nostru şi îi urăm mult succes în continuare!, este mesajul Brigăzii 9 Mecanizate "Mărăşeşti".


Sursa foto: Facebook (Brigada 9 Mecanizată ”Mărășești”)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii