Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Ionuț Sava și Marian Muntianu, de la CSM Constanța, convocați la Naționala de rugby în 7 a României

ro

13 Jun, 2023 16:21 1445 Marime text


În urma evoluțiilor foarte bune pe care le-au avut la echipa de rugby CSM Constanța (fiind campioni naționali la Under-20 și înregistrând victorii în meciurile jucate la seniori în Liga Națională), doi dintre rugbyștii antrenați de Radu Nicolae Mocanu și Claudiu Trandafir au fost convocați la Naționala de rugby în 7 a României.
 
Cei doi jucători convocați de la CSM Constanța sunt Alexandru Ionuț Sava și Marian Muntianu, care, în lunile iunie și iulie, vor fi în programul Naționalei tricolore de rugby în 7, având programate mai multe turnee internaționale.
 

Reprezentativa României a participat în weekend la prima etapă a Campionatului European, Algarve Men’s 7s Championship 2023, care a avut loc la Vila Real de Santo António în Spania. Echipa României s-a clasat pe locul al 11-lea, având o victorie în ultimul meci. Luna iunie este una plină de meciuri pentru selecționata de rugby în 7 a României, pe lângă etapele Campionatului European, lotul urmând să participe și la Jocurile Europene de la Cracovia, competiție care este și criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, câștigătoarea competiției obținând și biletul la JO, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Rugby)

Citește și
:

Rugby
CSM Constanța a câștigat meciul din deplasare cu RC Bârlad
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii