Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciuri în deplasare, sâmbătă, pentru BC Athletic şi Phoenix Ştiinţa Constanţa în Liga Naţională

ro

26 Jan, 2019 00:00 804 Marime text
Echipa masculină de baschet Athletic Constanţa şi cea de fete Phoenix Ştiinţa Constanţa au meciuri oficiale în deplasare, sâmbătă, 26 ianuarie, în Liga Naţională.
 
În etapa a şasea a primului eşalon valoric, Grupa Roşie, Phoenix Ştiinţa (locul 7, cu 15 puncte) se va duela, de la ora 16.00, cu U Cluj (locul 6, cu 16 puncte). „După o pauză de două săptămâni, în care fetele noastre nu s-au odihnit, ci au căutat să îndrepte din greșelile care le-au privat până acum de victorie în grupa roșie a fazei a doua a Ligii Naționale, încercăm din nou gustul succesului“, se arată pe pagina de Facebook a Phoenix Ştiinţa. 
 
BC Athletic (locul 5, cu un punct) întâlneşte, de la ora 19.00, în etapa a doua a Grupei Galbene (eşalonul secund), Steaua Bucureşti (echipa de pe prima poziţie, cu două puncte). „Pentru BC Athletic Constanța al doilea meci din Faza a II-a a Ligii Naționale va fi o deplasare grea în Sala Regimentul de Gardă «Mihai Viteazu» din București, acolo unde vom întâlni Steaua București! Va fi al doilea meci în care Gladiatorii din Tomis vor întâlni o echipă care a început sezonul în prima grupă valorică! Team is everything!“, este mesajul clubului constănţean.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
BC Athletic i-a luat pulsul lui Dinamo. Lupta continuă Alexandru Olteanu - „Ne-am prezentat onorabil. Am văzut că nu sunt de neatins“

Baschetbalistele de la Phoenix Știința Constanța au câștigat două sferturi din patru, dar au cedat la final în meciul cu Olimpia CSU Braşov
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii