Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:00 31 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătorii din gala „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“ au participat la cântarul oficial (galerie foto)

ro

06 Feb, 2020 20:28 1467 Marime text
Luptătorii care vor evolua vineri, 7 februarie, la gala de sporturi de contact „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“, găzduită de Sala Polivalentă din București (de la ora 20.00, în direct la Digi Sport 2), au participat, astăzi, tot în capitală, la Rin Grand Hotel, la cântarul oficial.  

Având nume mari pe afiş, super-evenimentul din capitală, de nivel mondial, desfăşurat pe reguli de K-1, este organizat de One Star Security Constanţa (Marius Gheorghe), restaurantul Don Corleone Mamaia (Lucian Tudose); partener - Superkombat (Eduard Irimia); co-producător - Asociaţia Tomis Antidrog Constanţa (George Drăgan); promotor, Alex Filip.

Atracţia principală a show-ului sportiv va fi piramida de la categoria grea (cu premii totale de 35.000 de euro), unde vor lupta sportivi de top: Clyde Brunswijk (olandez), Bugra Tugay Erdogan (Turcia), Marco Pisu (Italia), Cristian Ristea (România), Fabio Kwasi (cu cetăţenie olandeză şi surinameză), Giannis Stoforidis (Grecia), Enver Slijvar (Slovenia) şi Thomas Froschauer (Austria).

Meciurile din prima rundă a piramidei, sferturile de finală, sunt:

Cristian Ristea - Thomas Froschauer
Giannis Stoforidis - Enver Slijvar
Clyde Brunswijk - Marco Pisu
Fabio Kwasi - Bugra Tugay Erdogan.

Am pregătit o super-gală, cu sportivi de top şi cu o piramidă de opt cum nu a mai fost în România în ultimii zece ani, de când Eduard Irimia producea Superkombat. Dânsul ne-a sprijinit foarte mult să ne lansăm pe piaţă. Având un fight-card de o asemenea anvergură, am pus în joc şi prima centură OSS Fighters, pe care o vom oferi câştigătorului piramidei de opt, a declarat Marius Gheorghe.


Main-event-ul galei este finala piramidei.  

Partidele din afara piramidei sunt:
  • la categoria +95 kg - Alexandru Radnev (România) - Milan Miko Dasic (Serbia);
  • la categoria 70 kg - Ștefan Orza (România, de la clubul Sharks Gym Constanţa; antrenor, Daniel Asaftei) - Serghei Zanosiev (Republica Moldova);
  • la categoria 66 kg - Adrian Maxim (România) - Said Malek (Maroc);
  • la categoria 86 kg - Claudiu Alexe (România) - Petros Vardakas (Grecia);
  • la categoria 72,5 kg (co-main-event) - Amansio Paraschiv (România) - Mohammed El-Mir (Danemarca).
Sursa foto: Facebook (OSS Fighters)

Ti-a placut articolul?

Comentarii