Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Super-meciul dintre Alex Filip și Daniel Stefanovski, de la gala OSS Fighters, reprogramat. Ce s-a întâmplat

ro

03 Aug, 2020 00:00 3707 Marime text
  • Partida Filip - Stefanovski, cu centura mondială Superkombat la categoria -81 kg pe masă.   
În main-event-ul galei de sporturi de contact OSS Fighters 6, care se va disputa pe 21 august, la Mamaia, ar fi trebuit să se întâlnească cel mai cunoscut luptător constănțean, Alex Filip, și Daniel Stefanovski, și el un sportiv foarte bun.
 
Partida urma să fie ultima din cariera sportivului constănțean și avea și o miză suplimentară, centura mondială Superkombat la categoria -81 kg! Confruntarea nu se va mai disputa însă cu ocazia evenimentului de la Mamaia, întrucât luptătorul născut în Macedonia s-a accidentat și nu va mai putea urca în ring pe 21 august. „Promotia OSS Fighters anunță cu părere de rău ca main-event-ul galei OSS Fighters 6 dintre Alex Filip și Daniel Stefanovski pentru centura mondială Superkombat se anulează, deoarece luptătorul macedonean a suferit o accidentare, fracturându-și maxilarul la sparring! Aceștia vor disputa acest meci la o dată ulterioară, stabilită de către organizatori!“, a transmis promoția de pe litoral. 
 
Alex Filip a postat un mesaj pe Facebook, în care îi dorește lui Stefanovski să se refacă în curând, la care viitorul adversar al constănțeanului a răspuns: „Mulțumesc, Alex Filip! Sper că vom putea susține meciul în acest an“. 

UPDATE:
 
Promoția OSS Fighters a anunțat și că gala din această lună va fi reprogramată în luna decembrie a acestui an.
 

Având în vedere ultimele reglementări emise de Guvernul României cu privire la restricțiile ce se impun în situația de alertă în contextul pandemiei COVID, suntem nevoiți să anunțăm că gala OSS FIGHTERS 06, programată în data de 21 august 2020, va fi amânată pentru luna decembrie! Meciurile programate vor rămâne aceleași și sperăm ca toți să trecem sănătoși peste această perioadă grea pentru toți! Urăm sportivilor, dar și fanilor noștri multă sănătate și să ne revedem cu bine la evenimentele OSS FIGHTERS!, a fost mesajuș promoției constănțene.  


Sursa foto: Facebook (OSS Fighters)

Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii