Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Lupta împotriva COVID-19 Luptătorul Alex Filip - „Rămâneți pozitivi și respectați întocmai sfaturile autorităților!“

ro

25 Mar, 2020 00:00 2149 Marime text

Cunoscutul luptător constănțean Alex Filip s-a alăturat și el sportivilor care fac apeluri la responsabilitate și strictețe în lupta contra răspândirii virusului Covid-19.  
„Vă îndemn să rămâneți pozitivi în această perioadă grea, să respectați sfaturile autorităților și, cel mai important, dacă nu sunteți nevoit să mergeți la serviciu, să stați acasă, atât voi, cât și familia voastră. De asemenea, să-i sfătuiți pe cei mai în vârstă să stea în casă, pentru că în această perioadă cel mai periculos e pentru ei. Voi încercați să faceți mișcare în fiecare zi într-un mod distractiv, alături de familie și mai ales de copii. Cu cât suntem mai uniți și cu cât respectăm întocmai sfaturile autorităților, această perioadă grea va trece și totul va reveni la normal. Nu uitați, stați acasă!“, a fost mesajul lui Alex Filip, în vârstă de 34 de ani, luptător la Sharks Gym Constanţa (unde şi pregăteşte copii), dar şi promotor al promoţiei constănţene OSS Fighters.
 
Sursa foto: Facebook (Alex Filip)
 
Citește și:
 

Constanţa Alex Filip îşi încheie cariera de luptător. Meciul de retragere va fi la gala OSS Fighters
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii