Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa La gala OSS Fighters 6 se va disputa, în premieră, şi un meci pe reguli de MMA

ro

10 Mar, 2021 00:00 3885 Marime text

 
  • Sala Sporturilor din Constanţa va găzdui un nou eveniment organizat de promoţia OSS Fighters.
 
Ediţia a şasea a galei de sporturi de contact OSS Fighters se va disputa pe 24 aprilie, la Sala Sporturilor din Constanţa. Programat iniţial în vara anului trecut, evenimentul a fost împiedicat să se desfăşoare la data stabilită de restricţiile impuse de autorităţi în urma pandemiei de coronavirus.
 
„Booooooommmmm! Pe data de 24 aprilie, la Sala Sporturilor din Constanţa va avea loc a șasea ediție a OSS Fighters! După cum v-am obișnuit, veți avea parte de meciuri incendiare, sportivi de top și lupte spectaculoase, iar in premieră vom avea și un meci pe reguli de arte marțiale mixte (MMA)! Va fi spectacol in ring!”, este mesajul OSS Fighters.
 
În august anul trecut, promoţia constănţeană anunţa reprogramarea galei astfel: „Având în vedere ultimele reglementări emise de Guvernul României cu privire la restricțiile ce se impun în situația de alertă în contextul pandemiei COVID, suntem nevoiți să anunțăm că gala OSS FIGHTERS 06, programată în data de 21 august 2020, va fi amânată pentru luna decembrie! Meciurile programate vor rămâne aceleași și sperăm ca toți să trecem sănătoși peste această perioadă grea pentru toți! Urăm sportivilor, dar și fanilor noștri multă sănătate și să ne revedem cu bine la evenimentele OSS FIGHTERS!”.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (OSS Fighters)
 
Citeşte şi:
 
UPDATE
Super-meciul dintre Alex Filip și Daniel Stefanovski, de la gala OSS Fighters, reprogramat. Ce s-a întâmplat


Gala OSS Fighters 6, în august, la Mamaia. Nume mari vor urca în ring
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii