Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Un fight card de excepție“ Ediția a șasea a OSS Fighters, programată în luna iulie, în stațiunea Mamaia

ro

05 Jun, 2021 00:00 4129 Marime text
  • Gala OSS Fighters 6 va cuprinde zece partide, în premieră urmând a se disputa și o partidă de arte marțiale mixte.


Ediţia a şasea a galei de sporturi de contact OSS Fighters se va disputa pe 16 iulie, în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia.

Programat iniţial în vara anului trecut, evenimentul a fost împiedicat să se desfăşoare la data stabilită de restricţiile impuse de autorităţi în urma pandemiei de coronavirus. „OSS Fighters revine pe data de 16 iulie, la Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia, cu a șasea ediție și promite, așa cum v-a obișnuit, un fight card de excepție, lupte spectaculoase și luptători de top! Cei mai buni luptători din România se vor înfrunta în zece meciuri cu adversari consacrați din afara țării, iar în premieră vom avea și un meci de arte marțiale mixte. Fight cardul complet va fi anunțat săptămâna viitoare și suntem încântați să vă anunțăm că în contextul prevenirii și combaterii virusului CO-VID 19 fanii sporturilor de contact vor putea retrăi emoția luptelor in direct, accesul fiind permis în condițiile impuse de autorități“, se arată pe pagina de Facebook a promoției constănțene.

Gala va fi transmisă in direct la Digi Sport, începând cu ora 20.00.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (OSS Fighters)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii