Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii din detaşamentul doi au prins „monstrul“ din lacul Corbu 2 (galerie foto)

ro

19 May, 2017 00:00 3037 Marime text
Asociaţia Jandarmii „Tomis“ Constanţa a organizat pe lacul Corbu 2, în două zile, timp de 24 de ore, un concurs de pescuit desfăşurat între cele cinci echipe ale subunităţilor şi două ale comandamentului Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis“ Constanţa. Echipele au fost formate din câte trei-patru pescari, cei mai „profesionişti“ dintre amatori.
 
Pe locul întâi, cu 148 kilograme de peşte, s-au clasat reprezentanţii detaşamentului doi, plt. adj. Cristian Plăcintă, plt. maj. Marcel Ghenu, plt. maj. Mircea Vasilescu şi plt. George Oancea. Aceeaşi echipă a fost recompensată şi pentru cea mai mare captură, un crap de 13,560 de kilograme. Detaşamentul trei a ocupat locul al doilea, cu 68 de kilograme de peşte. Membrii echipei au fost plt. maj. Ionuţ Olteanu, plt. maj. Bogdan Lăcustă şi plt. maj. Marinache Leu. În alcătuirea plt. maj. Marian Vână, plt. maj. George Teacă şi plt. maj. Adrian Baraitaru, echipa comandamentului (parc auto) a obţinut locul trei, cu 37 de kilograme de peşte. Participanţii au fost premiaţi cu diplome şi unelte de pescuit.
 
Peştii capturaţi au fost eliberaţi după cântărire în prezenţa arbitrilor (col. Aurel Mihai, lt. col. Marian Zamfira şi plt. maj. Ionuţ Olteanu). Echipa câştigătoare va reprezenta Secţia de Pescuit Sportiv a Asociaţiei la competiţiile organizate la nivel naţional sau în regiune.

Sursa foto: Facebook (Gruparea Mobilă Tomis Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii