Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de tineri din Constanța, depistați cu droguri asupra lor! Toate descoperirile, făcute doar în ultimul weekend (GALERIE FOTO)

ro

31 Jul, 2023 13:22 884 Marime text
Sursă foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis“ Constanța
  • În weekend-ul 28 - 30 iulie 2023, jandarmii Grupării Mobile Constanța au depistat 28 de tineri care aveau asupra lor substanțe interzise.
 
Potrivit unui comunicat de presă pus la dispoziție de Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis“ din Constanța, weekend-ul care s-a încheiat a fost unul plin de activități pentru jandarmii Grupării Mobile Constanța care au fost la datorie pentru a se asigura că ordinea și siguranța publică este respectată în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, dar și la manifestările cultural artistice și sportive care au avut loc.
 
Dintre activitățile desfășurate fără incidente pe parcursul weekend-ului, enumerăm: The Color Run, Concert Piațeta Cazino și Campionatul de fotbal pe plajă - Super Beach Open 2023, desfășurate în stațiunea Mamaia, meciul de fotbal dintre F.C.V. Farul Constanța și F.C. Politehnica Iași, dar și Delta Waves Fest, desfășurat în zilele de 28, 29 și 30 iulie 2023, la Tulcea.
 
Totodată, jandarmii au acționat în cadrul patrulelor mixte împreună cu lucrătorii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, lucrători ai Administraţiei Rezervaţia Biosferei Delta Dunării pe plajele protejate Vadu și Corbu, dar și împreună cu colegii din cadrul Gărzii de Coastă Constanța în zona punctelor de trecere a frontierei de stat.
 
Menționăm că, cei peste 200 de jandarmi care au acționat zilnic pe parcursul acestui weekend, au întocmit 18 acte de sesizare a organelor competente, în care se regăsesc 28 de făptuitori, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere si consum de substante psihotrope conform prevederilor Legii 143/2000 și au aplicat un număr de 51 sancțiuni contravenționale în valoare de 6.500 de lei, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială conform prevederilor Legii 61/ 1991, a mai precizat sursa menționată.

Citește și:

Un bărbat din Cernavodă păstra o jumătate de țigaretă cu droguri „pentru mai târziu“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii