Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:22 08 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inițiativă umanitară Clubul de baschet Athletic Constanța a pus și el umărul la ajutorarea tatălui juniorului Vlad Munteanu

ro

17 Jul, 2020 00:00 2349 Marime text
  • BC Athletic Constanța, alături de familia unuia dintre juniorii clubului.
  • Gruparea de pe litoral a mediatizat cazul pe pagina oficială de Facebook.
 
Tatăl unui tânăr baschetbalist de la Athletic Constanța, Vlad Munteanu, se confruntă cu probleme serioase de sănătate, care necesită cheltuieli importante pentru intervențiile medicale.

Pentru a veni și el în sprijinul familiei Munteanu, clubul Athletic a mediatizat acest caz pe pagina proprie de Facebook, pentru strângere de fonduri. „Ne dorim să-i vedem în tribune, din nou! Ne dorim să treacă peste aceste momente și să le simțim încurajările atunci când vom fi din nou împreună pe parchet. Pentru asta, acum, e nevoie de noi și e de nevoie să înfăptuim acest Miracol pentru tatăl lui Vlad Munteanu, juniorul nostru! Constanței îi pasă! Împreună pentru familia Munteanu! Orice gest contează, fie că-i un gând bun, un share sau un ajutor“, a fost mesajul de pe pagina de Facebook, care a găzduit și un mesaj din partea familiei: „Până acum am luptat singuri. Nu am dorit să devenim o povară pentru nimeni. Am muncit toată viața noastră pentru orice lucru. Însă această ultimă povară ne-a obligat să cerem ajutorul și celor din jurul nostru, pentru că timpul ne presează: până pe 21 iulie noi trebuie să plătim deja 6.000 de euro pentru intervenția gamma Kneif. Suntem convinși că Dumnezeu lucrează și astăzi prin oameni: oameni pe care îi cunoaștem sau pe care nu i-am întâlnit niciodată!“.
 

„Dumnezeu să vă întoarcă înzecit!“

 
Familia Munteanu a avut parte de ajutor, anunțând apoi cu bucurie că suma necesară penru intervenție s-a strâns! „Mulțumim din suflet tuturor celor care s-au gândit la noi. Știm acum că, pe lângă Dumnezeu, care nu ne-a abandonat și a fost în tot acest timp cu noi, sunt și oameni care ne iubesc. Suma de bani necesari pentru intervenție s-a strâns. Dumnezeu să vă întoarcă înzecit!“, a fost mesajul familiei.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 
Citește și:
 
„E nevoie de noi, e nevoie de toți!“ Și BC Athletic Constanța s-a alăturat celor care au donat în lupta contra coronavirusului

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii