Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud joacă în Sala Sporturilor în turneul Final Four „Să vină Cupa la Constanţa!“. Programul meciurilor

ro

13 Mar, 2018 00:00 2171 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte, la finalul acestei săptămâni, turneul Final Four al Cupei României la handbal masculin. Sâmbătă, 17 martie, sunt programate semifinalele: de la ora 12.30 - Poli Timişoara - Minaur Baia Mare; de la ora 16.00 - CSA Steaua Bucureşti - HC Dobrogea Sud Constanţa.
 
A doua zi, duminică, 18 martie, se dispută finalele. De la ora 13.30, învinsele din prima zi se întâlnesc în finala mică (meciul pentru locul 3), iar de la ora 16.30 se joacă finala mare, între formaţiile care s-au impus în semifinale. Un bilet costă 20 de lei pe zi (la ambele partide ale zilei), iar un abonament pentru cele două zile de competiție are valoarea de 35 de lei. Biletele sunt disponibile online pe frh.ro/bilete și în rețeaua bilete.ro, iar la casa de bilete de la Sala Sporturilor se găsesc în ziua meciurilor. 
 
„Să vină Cupa la Constanţa!“, este dorința HC Dobrogea Sud, ai cărei oficiali au precizat, ieri: „Începe o săptămână importantă pentru echipa noastră. Pentru prima dată, Cupa României se decernează la Constanţa! Anul trecut, am jucat finala cu Dinamo. Acum vrem mai mult! Handbal Club Dobrogea Sud are în spate istoria celor şase cupe câştigate de HCM. Sâmbătă şi duminică, luptăm pentru trofeu cu Steaua Bucureşti, Politehnica Timişoara şi Minaur Baia Mare, în turneul Final Four de la Sala Sporturilor. Fiţi alături de noi! Astăzi (n.r. ieri), de la ora 18.00, este repetiţia generală, contra lui Minaur, în Liga Zimbrilor. Haideţi să umplem sala! Acelaşi spirit, ca întotdeauna! Hai, HCD! Hai, Constanţa!“
 
Luni, 12 martie, a fost ziua de naştere a antrenorului principal al HC Dobrogea Sud, Sandu Iacob. Tehnicianul a împlinit 41 de ani, iar echipa era hotărâtă să-i ofere în dar victoria cu Minaur Baia Mare. Ceea ce a și reușit, aseară, la Constanța, formația de pe litoral impunându-se cu 34-27 (15-13). Golurile gazdelor au fost reușite de Crnoglavac - 8, Vujovic - 4, Cutura - 4, Nistor - 4, Mladenovic - 4, Vujadinovic - 3, Ignat - 2, Toma - 1, Buricea - 1, Nikolic - 1, Rakcevic - 1 și Markoski - 1. În clasament, HC Dobrogea Sud se află pe locul șase, cu 46 de puncte (după 14 victorii, 4 egaluri și 5 eșecuri), la egalitate cu ocupanta locului cinci, CSM București, și la un punct în spatele formației de pe poziția a treia, Poli Timișoara.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii