Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal. Turneul Final Four, la Constanţa „Cupa României a devenit o competiţie din ce în ce mai vizibilă şi mai căutată“

ro

15 Mar, 2018 16:35 1992 Marime text
Constanţa găzduieşte în acest week-end, în premieră, turneul Final Four al Cupei României la handbal masculin.

Programul este următorul: sâmbătă, 17 martie - ora 12.30 - Politehnica Timişoara (locul 3 în Liga Naţională, cu 47 de puncte) - Minaur Baia Mare (locul 8, cu 27 de puncte) - DigiSport / Telekom Sport; ora 16.00 - CSA Steaua Bucureşti (locul 1, cu 52 de puncte) - HC Dobrogea Sud (locul 6, cu 46 de puncte) - DigiSport / Telekom Sport; duminică, 18 martie - ora 13.30 - finala mică (canalul de YouTube FRH: https://www.youtube.com/frhromania); ora 16.30 - finala (DigiSport / Telekom Sport).

Un bilet costă 20 de lei pe zi (la ambele partide ale zilei), iar un abonament pentru cele două zile de competiţie are valoarea de 35 de lei. Biletele s-au pus în vânzare pe bilete.ro, iar în fiecare zi de întrecere se găsesc şi la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 9.00.

Evenimentul a fost prefaţat astăzi, într-o conferinţă de presă la care au participat Doru Costică (director de marketing al Federaţiei Române de Handbal), Costin Răsăuţeanu (viceprimar al municipiului Constanţa), Mariana Solomon (director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa), Nicolae Rusu (director Asociaţia Judeţeană de Handbal Constanţa) şi reprezentanţii echipelor: Ionuţ Stănescu (preşedinte HC Dobrogea Sud), Andrei Cian (manager CSA Steaua), Dan Dumitru (manager Poli Timişoara) şi Raul Fotonea (antrenor Minaur).

Cupa României a devenit o competiţie din ce în ce mai vizibilă şi mai căutată. Câştigătoarea competiţiei va evolua în Cupa EHF. Constanţa a luptat cu Baia Mare pentru găzduirea întrecerii, oraşul de pe litoral având câştig de cauză datorită implicării deosebite a AJF, a DJST şi a autorităţilor locale. Sunt sigur că în cele două zile vom asista la un handbal de calitate, a declarat Doru Costică.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii