Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța luptă în turneul Final Four al Supercupei României 2023. „Sezonul care a trecut ne obligă la mai mult“

ro

18 Aug, 2023 18:00 1155 Marime text
 

 
  • Sâmbătă, 19 august 2023, se joacă semifinalele, iar duminică, 20 august, au fost programate finala mică și finala mare.
 
Sala Dinamo din București găzduiește, pe 19 și 20 august 2023, turneul Final Four al Cupei României, printre cele patru participante numărându-se și CSM Constanța, câștigătoare a Cupei României în sezonul trecut și clasată pe locul trei în Liga Națională.
 
Alături de CSM Constanța, mai participă la Supercupa României campioana Dinamo, vicecampioana și finalista Cupei Minaur Baia Mare și CSU din Suceava, într-un nou format al competiției, ales de Federația Română de Handbal. Sâmbătă, 19 august, se joacă semifinalele, iar duminică, 20 august, au fost programate finala mică și finala mare. Programul este următorul: sâmbătă - ora 15.00 - CSM Constanța - Minaur Baia Mare, ora 17.30 - CSU din Suceava - Dinamo; duminică - ora 15.00 - finala mică (învinsele din semifinale), ora 17.30 - finala mare (învingătoarele din semifinale).
 
CSM Constanța va susține așadar primul meci oficial din noul sezon cu adversara din finala Cupei României. Partida s-a jucat pe 14 mai 2023, iar victoria i-a revenit cu 24-23 echipei de pe litoral, chiar pe terenul lui Minaur. „Am încheiat seria meciurilor de pregătire, fără înfrângere și urmează SuperCupa României, în care vom reîntâlni echipa cu care am încheiat sezonul precedent, CS Minaur Baia Mare, în primul meci oficial al noului sezon. Hai, Constanța!“, este mesajul CSM Constanța.
 
În perioada de pregătire, echipa de pe litoral a susținut patru partide amicale, câștigându-le pe toate: 32-27 (16-13) cu HC Buzău, 44-29 cu U Cluj, 31-26 (14-12) cu Steaua și 34-26 (18-14) cu CSM București.
 
„Sezonul care a trecut ne obligă la mai mult. Băieții sunt conștienți de acest lucru și își doresc. Dar pentru mine cel mai important este să reușim rezultate deosebite în Europa. Acesta e visul meu. Eu vreau mult. Generația mea s-a bătut de la egal la egal cu marile formații europene, de ce să nu reușim și cu ei?“, a declarat George Buricea, antrenorul principal al CSM Constanța. 
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:
 
Handbal
CSM Constanța, victorie în ultimul meci de pregătire (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii