Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeți că handbaliștii de la CSM Constanța vor câștiga Cupa României?

ro

01 May, 2023 00:00 1867 Marime text

 
  • Turneul Final Four al competiției va avea loc în perioada 13 - 14 mai, miercuri, 3 mai, având loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului. 
 
În Turneul Final Four al Cupei României la handbal, întrecerea masculină, s-au calificat echipele CSM Constanța, Minaur Baia Mare, CSU din Suceava și CSM București.
 
Turneul Final Four se va disputa la Baia Mare, în Complexul Sportiv „Lascăr Pană“, în perioada 13 - 14 mai, iar tragerea la sorți pentru stabilirea programului de joc va avea loc pe 3 mai, de la ora 11.00, la București.
 
După ce, în fazele anterioare, a eliminat, printre alte echipe, Steaua și, în sferturi, campioana României, Dinamo, CSM Constanța vrea să meargă până la capăt și să câștige și trofeul. 

După meciul cu Dinamo, Andrei Talpeș, directorul CSM Constanța, a declarat: ,„Constanța a făcut un meci mare, vreau să-i felicit pe băieți și întregul staff. S-au mobilizat exemplar și, deși nu eram favoriți în acest meci, iată că am reușit să eliminăm o echipă de Champions League, care s-a calificat între primele formații din Europa. Sunt mândru că sunt constănțean și că fac parte din scrierea acestei istorii moderne a sportului constănțean. În Final Four, nu va fi ușor. Totuși, acolo rămân cele mai bune patru echipe. Dar, după ce băieții noștri au eliminat Steaua și Dinamo, cred că e momentul să aducem Cupa la Constanța! Cu un public precum al nostru e greu să pierzi și să nu dai totul pe teren. Tot timpul, fanii ne împing din spate și ne susțin. Îi simțim aproape și merită din plin aceste victorii și rezultate. Mă bucur că putem să-i facem fericiți“.
 
„Meritați toate felicitările! Aceasta e echipa pe care mi-am dorit să o antrenez. Acesta este spiritul nostru. Nu avem banii și notorietatea lor. Se vorbește doar de Dinamo, ca și când noi nu existăm, dar ați dovedit că nu e nicio diferență între noi și ei. Vă felicit încă o dată din suflet. Bravo vouă, meritați toate felicitările din lume și vreau să vă spun doar atât: am scos Steaua, am scos Dinamo, trebuie să mergem până la capăt, că e păcat!“, li s-a adreat handbaliștilor de pe litoral George Buricea, antrenorul CSM Constanța.
 
În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
 



Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Andrei Talpeș, directorul CSM Constanța
„E momentul să aducem Cupa la Constanța! Cu un public precum al nostru, e greu să pierzi“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii