Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 53% dintre respondenți cred că handbaliștii de la CSM Constanța vor triumfa în Cupa României

ro

08 May, 2023 00:00 1586 Marime text
 

 
  • Recent medaliată cu bronz în ediția 2022/2023 a Ligii Naționale, formația de pe litoral va întâlni în semifinalele Cupei CSU din Suceava.
 
Turneul Final Four al Cupa României la handbal, întrecerea masculină, se va disputa în intervalul 13-14 mai, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană“ din Baia Mare, și va fi transmis în direct de Pro Arena.
 
Între cele patru echipe calificate se numără și CSM Constanța, recent medaliată cu bronz în ediția 2022/2023 a Ligii Naționale. Formația de pe litoral va întâlni în semifinalele Cupei CSU din Suceava, iar cealaltă partidă din penultimul act este CSM București - Minaur Baia Mare. Câștigătoarele din semifinale vor juca finala mare, iar învinsele se vor întâlni în finala mică. 
 
În contextul participării CSM Constanța în turneul Final Four al Cupei, după ce echipa de pe litoal a eliminat pe parcurs Steaua și campioana Dinamo, ZIUA de Constanța a lansat sondajul de opinie cu întrebarea: „Credeți că handbaliștii de la CSM Constanța vor câștiga Cupa României?“. Duminică, 7 mai, la ora încheierii sondajului, 53% dintre respondenți votaseră „Da“, restul de 47% optând pentru „Nu“.   
 
După meciul cu Dinamo, din sferturile Cupei, Andrei Talpeș, directorul CSM Constanța, a declarat: „Constanța a făcut un meci mare, vreau să-i felicit pe băieți și întregul staff. S-au mobilizat exemplar și, deși nu eram favoriți în acest meci, iată că am reușit să eliminăm o echipă de Champions League, care s-a calificat între primele formații din Europa. Sunt mândru că sunt constănțean și că fac parte din scrierea acestei istorii moderne a sportului constănțean. În Final Four, nu va fi ușor. Totuși, acolo rămân cele mai bune patru echipe. Dar, după ce băieții noștri au eliminat Steaua și Dinamo, cred că e momentul să aducem Cupa la Constanța! Cu un public precum al nostru e greu să pierzi și să nu dai totul pe teren. Tot timpul, fanii ne împing din spate și ne susțin. Îi simțim aproape și merită din plin aceste victorii și rezultate. Mă bucur că putem să-i facem fericiți“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:

Handbal
În primul meci de la turneul Final Four al Cupei României, CSM Constanța va întâlni CSU din Suceava
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii