Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Handbal CSM Constanța, în finala mare a Cupei României. Victorie după patru reprize de prelungiri cu CSU din Suceava! (GALERIE FOTO)

ro

13 May, 2023 17:40 1666 Marime text


Echipa masculină de hanfbal CSM Constanța s-a calificat astăzi în finala mare a Cupei României, la turneul Final Four de la Baia Mare, după ce a învins în semifinale CSU din Suceava, scor final 42-39, după patru reprize de prelungiri!

După 60 de minute, scorul la fost 27-27 (17-15 la pauză pentru CSM Constanța).

Formația de pe litoral a condus pe tabelă, la un moment dat în repriza a doua și cu cinci goluri diferență, însă echipa din Suceava a reușit egalarea (ducând astfel meciul în prelungiri) în ultima secundă, din aruncare de la 9 metri!

Prima repriză de prelungiri a fost câștigată de Suceava (31-29), echipa din Moldova fiind aproape chiar și de victorie, în a doua repriză de prelungiri, însă de data aceasta CSM Constanța a egalat în ultima secundă și, cu 34-34, s-a mers în alte două reprize de prelungiri!

Ambele au fost câștigate de echipa de pe litoral (37-36 și 42-39 final), astfel că CSM Constanța s-a calificat în finala mare, urmând a juca pentru titlu cu învingătoarea din cealaltă semifinală, CSM București – Minaur Baia Mare.

CALIFICARE! Handbaliștii CSM Constanța vor juca FINALA Cupei României Râureni, după un adevărat thriller cu CSU din Suceava!
 
A fost victorie cu 42-39, la finele a 4 reprize de prelungiri, după ce primele 60 de minute s-au încheiat la egalitate, 27-27! Primele două reprize suplimentare de câte 5 minute au menținut suspansul, 34-34, apoi băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu au reușit să rupă echilibrul, cu Vasile, Ilie, Drăgan și Ravnic în prim-plan.
 
Au evoluat: Rusu, Vasile, Preda - Drăgan 11 goluri, Ravnic 10, Komogorov 5, Braselleur 4, Stankovic 4, Nikolic 4, Nistor 2, Ilie 2, Susanu, Caba, Chikovani, Andrei.
 


Andrei Drăgan a fost desemnat omul echipei pentru CSM Constanța.
 
După un meci în care toată sala a susținut echipa din Suceava, presiunea de final și-a spus cuvântul iar Constanța a gestionat perfect ultimele minute din prelungirile partidei.
 
Echipa noastră intră în finală după 20 de minute suplimentare istovitoare și probabil fără Braselleur, care s-a accidentat. Duminică, la 17.30.
 
Strângem rândurile! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

UPDATE:

În meciul pentru trofeul Cupei României, CSM Constanța va întâlni Minaur Baia Mare, care a învins CSM București cu 22-21.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii