Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Garantăm o partidă frumoasă, pe care nu trebuie să o rataţi!“ HC Dobrogea Sud joacă astăzi la Constanţa cu Minaur Baia Mare

ro

12 Mar, 2018 00:00 1133 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte luni, 12 martie, de la ora 18.00, meciul de handbal masculin dintre HC Dobrogea Sud (locul 6, cu 43 de puncte) şi Minaur Baia Mare (locul 8, cu 27 de puncte), din etapa a 23-a a Ligii Naţionale.
 
Confruntarea încheie etapa în prima ligă, biletul de intrare costând zece lei. „Vă aşteptăm la meci! Garantăm o partidă frumoasă şi spectaculoasă, pe care nu trebuie să o rataţi!“, este mesajul formaţiei constănţene, care vine după o victorie în deplasare cu CSM Făgăraş, scor 35-22 (16-12). De cealaltă parte, şi Minaur s-a impus în runda precedentă, trecând pe teren propriu de HC Vaslui cu 32-24 (13-10).
La finele acestei săptămâni, la Constanţa se dispută Turneul Final Four al Cupei României. Sâmbătă, 17 martie, se dispută semifinalele, HC Dobrogea Sud - CSA Steaua Bucureşti şi Poli Timişoara - Minaur Baia Mare.
 
Câştigătoarele celor două meciuri se vor întâlni apoi, pe 18 martie, în finala competiţiei. Doi dintre handbaliştii de la echipa constănţeană, Alexandru Andrei şi Daniel Susanu, au fost convocaţi la echipa naţională de tineret a României pentru un cantonament la Oradea şi un stagiu de pregătire în Polonia, acţiunea derulându-se în perioada 1 - 9 aprilie a.c.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii