Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fetele şi băieţii de la volei încep turneul semifinal

ro

23 Mar, 2013 00:00 1607 Marime text
Echipele de volei ale Constanţei din Divizia A1 încep astăzi evoluţiile din turneul semifinal, fază a competiţiei în care se joacă în sistemul cel mai bun din cinci partide. La băieţi, CVM Tomis întâlneşte Ştiinţa Explorări Baia Mare, primele două partide şi a cincea (dacă mai este necesar) la Constanţa, astăzi (de la ora 17.00), mâine şi pe 3 aprilie. Disputele trei şi patru se joacă la Baia Mare, pe 28 şi 29 martie. În competiţia feminină, datele coincid, CSV 2004 Tomis întâlnind Ştiinţa Bacău. Primul meci e diseară, de la ora 20.00, în Sala Sporturilor.

Rugby

RCJ Farul Constanţa debutează mâine în Superliga Naţională, întâlnind pe teren propriu (stadionul „Mihai Naca”) echipa CSM Bucureşti, Partida începe la ora 11.00 şi este transmisă în direct de rugbytv.ro.

Baschet 

Echipa de baschet masculin Farul Constanţa susţine meciul de campionat din etapa a 28-a a Ligii Naţionale, cu CSU Atlassib Sibiu, sâmbătă, 23 martie, de la ora 15.00, la Constanţa. În clasament, Farul se află pe locul 14, cu 33 de puncte (şase victorii şi 21 de înfrângeri), în vreme ce formaţia sibiană ocupă poziţia a zecea (40p, 13 victorii - 14 înfrângeri).

Handbal

Campioana României şi liderul actual al clasamentului, HCM Constanţa, joacă mâine, de la ora 15.00, în deplasare (în direct la Digi Sport 3), cu penultima clasată, CSM Ploieşti, în etapa a 19-a a Ligii Naţionale. HCM are 33 de puncte, cu trei mai mult decât a doua clasată, Ştiinţa Bacău (echipă însă cu un meci în plus), în vreme ce formaţia din Ploieşti a strâns până acum doar opt puncte.

Tenis de masă

Astăzi începe la Bistriţa ediţia a 15-a a Cupei Bistriţei la tenis de masă, competiţie internaţională de juniori, cadeţi şi mini-cadeţi, care reuneşte la start 263 de sportivi din zece ţări (Franţa, Italia, Norvegia, Danemarca, Ungaria, Serbia, Ucraina, Israel, Moldova şi România). Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa (antrenori, Viorel Filimon, Liliana Sebe şi Stelian Haşoti) a înscris în competiţie 11 jucători şi jucătoare: la cadeţi - Mihaela Plăeaşu, Andreea Bucur, Sebastian Vână, Kristof Sek, Cristian Pletea; la juniori - Alina Zaharia, Alin Maran, Antonio Pletea, Bogdan Postudor, Mihai Cărţună şi Sedan Orazali. 

Sursa foto: cev.lu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii