Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlneşte astăzi Şerif Tiraspol, în Liga Campionilor

ro

19 Oct, 2016 00:00 1326 Marime text
FC Viitorul susţine, astăzi, de la ora 18.00, manşa secundă a turului întâi din Youth League (Liga Campionilor pentru tineret), pe terenul echipei Şerif Tiraspol, din Republica Moldova. Sub adăpostul victoriei din tur (scor 4-1, goluri Andrei Ciobanu 3 şi Alexandru Cicâldău), jucătorii pregătiţi de Nicolae Roşca pornesc cu prima şansă la calificarea în turul următor.
 
După succesul de duminică, din campionatul Ligii Elitelor U-19, de la Târgovişte (3-0 cu Chindia), constănţenii au plecat direct la Vaslui, unde au înnoptat duminică seară. Luni, delegaţia constănţeană a plecat spre Chişinău şi va pregăti returul de astăzi, de la Tiraspol, la baza de antrenament a Naţionalei Republicii Moldova, de la Vadul lui Vodă.
 
Până la ora meciului, constănţenii vor primi întăriri în cadrul lotului. După ce au făcut parte din delegaţia primei echipe a FC Viitorul pentru meciul de campionat cu ACS Poli Timişoara, jucătorii Alexandru Cicâldău, Carlo Casap şi Rareş Murariu au plecat la Chişinău şi s-au alăturat aseară lotului FC Viitorul Youth.
 
Învingătoarea dublei manşe dintre FC Viitorul şi Şerif Tiraspol îi va întâlni în turul secund, cel mai probabil, pe elveţienii de la FC Zurich, care s-au impus, în tur, cu 3-0 pe terenul bosniacilor de la Zrinski Mostar.
 
Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii