Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanța susține luni ultimul meci oficial al anului Ianis Zicu și Robert Silaghi, mesaje pentru fanii „marinarilor”

ro

14 Dec, 2020 00:00 2890 Marime text
  • Echipa de pe litoral se află pe locul 12 în clasament, cu 20 de puncte, însă „marinarii” așteaptă trei puncte la „masa verde” cu U Cluj.
  • Ripensia Timișoara e pe poziția a 19-a (din 21 de echipe), cu 15 puncte obținute în 13 partide.
  • În 13 meciuri jucate pe teren până acum, Farul a înregistrat șase victorii, două egaluri și cinci înfrângeri.
 
Partida Ripensia Timișoara - FC Farul Constanța, restanța care se joacă luni, 14 decembrie, de la ora 14.00, încheie anul calendaristic 2020 în Liga a 2-a.
 
Echipa de pe litoral se află pe locul 12 în clasament, cu 20 de puncte, însă „marinarii” așteaptă trei puncte la „masa verde” cu U Cluj. În 13 meciuri jucate pe teren până acum, Farul a înregistrat șase victorii, două egaluri și cinci înfrângeri, golaveraj 15-15. De cealaltă parte, Ripensia e pe poziția a 19-a (din 21 de echipe), cu 15 puncte obținute în 13 partide. 
 

Pauza i-a ajutat

 
Ianis Zicu, antrenorul principal al Farului, a menționat că cele nouă zile de pauză dintre ultimul meci jucat, cu Csikszereda Miercurea Ciuc (0-2 la Constanța) și cel cu Ripensia i-au fost de folos echipei de pe litoral. „Am avut o săptămână fără antrenamente și ciclu normal înainte de Csikszereda. Aveam nevoie de aceste zile și cred că este un avantaj că am avut această pauză, să putem să fim pregătiți fizic pentru partida de luni”, a menționat Zicu.
 

Trebuie să câștige, indiferent de starea terenului

 
Principalul „marinarilor” a punctat că, indiferent de starea teremului care va găzdui partida (stadionul „Electrica”), elevii săi trebuie să cîștige meciul.
 
„Este o suprafață dificilă, cu atât mai mult acum, când a plouat foarte mult și terenul va fi moale. Nu știu exact cum o să arate la ora partidei, dar, indiferent cum ar fi, trebuie să ne adaptăm, să fim inteligenți și să câștigăm această partidă, pentru că avem foarte, foarte mare nevoie de această victorie. Clasamentul este strâns. Pentru noi, este etapa a 15-a, nu o consider o restanță. Suntem primii care jucăm în această etapă a 15-a și trebuie să câștigăm, pentru că echipele din spate vor avea o partidă în plus în primăvară. Atunci, noi trebuie să avem această liniște, cu aceste puncte, să putem să obținem accesul în play-off”, a spus Zicu.
 

Toate punctele sunt importante”

 
Acesta a avut un mesaj și pentru suporteri, înainte de ultimul meci oficial al Farului din 2020. „Îmi pare rău că nu am reușit să facem mai multe puncte acasă. Sper să reușim acest lucru în deplasare, pentru că toate punctele sunt importante, iar la anul să fie alături de noi și să luptăm împreună pentru promovare”, a precizat Ianis Zicu. „Să fie alături de noi. Chiar dacă nu sunt lângă noi în tribune, sper să fie alături de noi cu sufletul”, li s-a adresat fanilor de pe litoral și mijlocașul farist Robert Silaghi. 
 
Sursa foto: FC Farul Constanța
 
Citește și:

Ripensia Timișoara - FC Farul
Ianis Zicu - „O partidă foarte grea, întâlnim un adversar disperat”


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii