Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ripensia Timișoara - FC Farul Ianis Zicu - „O partidă foarte grea, întâlnim un adversar disperat”

ro

12 Dec, 2020 15:17 2974 Marime text
  • Partida Ripensia Timișoara - FC Farul, de liuni, 14 decembrie, încheie anul calendaristic 2020 în Liga a 2-a. 
 
FC Farul Constanța susține luni, 14 decembrie, meciul din etapa a 14-a a Ligii a 2-a, întâlnind în deplasare Ripensia Timișoara.
 
Confruntarea, care începe la ora 14.00, este o restanță și încheie anul calendaristic 2020 în eșalonul secund. 
 
Echipa de pe litoral se află pe locul 12 în clasament, cu 20 de puncte, însă „marinarii” așteaptă trei puncte la „masa verde” cu U Cluj.
 
În 13 meciuri jucate pe teren până acum, Farul a înregistrat șase victorii, două egaluri și cinci înfrângeri, golaveraj 15-15.
 
De cealaltă parte, Ripensia e pe poziția a 19-a (din 21 de echipe), cu 15 puncte obținute în 13 partide.      
 
Din păcate, suntem ultimii care jucăm. O să fie o partidă foarte grea, pentru că întâlnim un adversar aflat într-o situație delicată, un adversar disperat, care are nevoie de puncte. Este important ca noi să fim concentrați pentru că putem să fim aproape de play-off și să reușim această performanță ca să ne batem la promovare. Din păcate, în acest moment, am foarte puține soluții. Sunt 13 jucători, toți care sunt apți pentru această partidă. Nu am multe opțiuni, dar, cu spirit, cu energie, cu atitudine bună și cu rezistență mentală, pentru că va fi o partidă intensă, pe un teren foarte greu, sperăm să nu stricăm munca pe care am depus-o în acest an după această partidă. Ceea ce vom face luni ne va afecta sau ne va bucura pentru ceea ce urmează în acest sezon, a declarat Ianis Zicu, antrenorul FC Farul.
 
Cred că o să fie un meci dificil, au un teren puțin mai rău. O să fie un meci de luptă, din care sper să ieșim învingători. Este o partidă foarte importantă pentru noi, trebuie să terminăm acest an în primele șase clasate. Avem multe accidentări și cazuri de COVID, dar suntem un grup unit și trebuie să trecem împreună peste acest hop, a spus și mijlocașul Robert Silaghi.
 
Sursa foto: FC Farul Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii