Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul a câştigat meciul „în familie” de sâmbătă „Face foarfecă din 6 m, se cunoaşte că tatăl său a fost croitor!” (galerie foto)

ro

22 Jul, 2013 00:00 1969 Marime text
Prima echipă a FC Farul a susținut, sâmbătă, pe terenul secund, un meci „în familie”, întâlnind două echipe de juniori, care i-au avut pe margine pe antrenorii Ion Constantinescu și Mihai Turcu. În prima repriză, „marinarii” au jucat cu grupa 1995 (la care a evoluat portar George Curcă), iar după pauză cu grupa 1996. Și la prima echipă au fost folosiți însă mulți tineri din pepinieră. Scorul a fost 3-0 (1-0) pentru Farul „mare”, prin golurile lui Bumbac (şut din afara careului), Muscă (din pasa lui Pâslaru) și Pâslaru (a tras din careu, după un dribling). FC Farul (antrenor, Ion Răuță) a jucat cu: repriza întâi - Vl. Neagu - Băjan, Buzea, Bumbac, Nițescu - B. Nicola, Fuchs - Coteanu, Ghenciu, Ivanovici - Igiroșanu; repriza a doua - Dragnea - Popa, Năstase, Țabără, Bădașcă - Zdralea, Stavian, Tudor, I. Alexandru - Muscă, Pâslaru.

Adversarii au fost: repriza întâi - Curcă - Barba, Ianuși, Romașcanu, David - Sicrieru (Culețu), Burcea, Abdula, Naca - Dincă, Fl. Brașoveanu; repriza a doua - Nicolae - Meleandră, Erdal, Cioacă, Chiru - Zubere (Romașcanu), Suciu, Dinu (Bolojan), Gavrilă - Gogan, Beșleagă. Confruntarea a fost arbitrată de Laurenţiu Ciuchiţă, Sebastian Stoianof şi Marius Dumitru, care au folosit un sistem de comunicare cu bipuri, achiziţionat cu 500 de euro. În repriza a doua, după golul de 2-0, Muscă a avut şi o reluare spectaculoasă (foarfecă din careu), care i-a stârnit admiraţia lui Mihai Turcu. „Face foarfecă din 6 m, se cunoaşte că tatăl său a fost croitor!”, a glumit antrenorul.

„Pentru Farul prezenţi / Să-i încurajăm pe băieţi”

La partidă au fost prezenţi şi câţiva suporteri ai Farului, care au aprins şi o torţă şi au scandat: „Totdeauna vom fi / Pentru Farul prezenți / Să-i încurajăm pe băieți”. În prelungiri, arbitrul Ciuchiţă l-a eliminat, pentru două galbene, pe Erdal.     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii