Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„De ce ne-a fost frică nu am scăpat“ Baschetbalistele de la Phoenix Știința Constanța, eșec în duelul cu Rapid București

ro

19 Jan, 2020 16:03 1307 Marime text
Echipa feminină de baschet Phoenix Știința Constanța a susținut astăzi, în sala Rapid din București, meciul din etapa a doua (faza secundă) a Ligii Naționale, grupa B, contra formației CS Rapid București.

Victoria i-a aparținut echipei gazdă, cu 74-71, după ce rapidistele au condus și la pauză, cu 41-33.

Pe sferturi, scorul în meciul Rapid - Phoenix Știința a fost 22-16, 19-17, 21-17, 12-21.

De ce ne-a fost frică nu am scăpat. Programul încărcat și oboseala acumulată în ultima lună, în care am jucat nu mai puțin de șase partide, și-au spus astăzi din plin cuvântul. Chiar și așa, am luptat până în ultima secundă pentru victorie și vrem să credem că numai neșansa a făcut ca soarta meciului să fie alta decât cea pe care ne-am fi dorit-o. De asemenea, nu trebuie să luăm deloc din meritele adversarelor noastre, care au dat dovadă de o mobilizare exemplară astăzi și au reușit să gestioneze perfect finalul de meci, în care am reușit să recuperăm handicapul din prima repriză, se arată pe pagina de Facebook a Phoenix Știința.


Pentru formația de pe litoral au marcat Lauren Brozoski - 27p, Donasja Scott - 14p, Andreea Beldian - 10p, Denisa Vati - 8p, Vladinka Erak - 8p, Andreea MItitelu - 2p și Karatina Matijevic - 2p.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Phoenix Știința Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii