Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CVM Tomis si DOC Doetinchem se reintalnesc dupa doi ani

ro

09 Dec, 2008 02:43 638 Marime text

Bulent Cadâr: „Faptul că avem un culoar favorabil, că nu vom întâlni echipe din Turcia, Italia sau Polonia, cred că este un avantaj de care trebuie să profităm"

Mâine, în Sala Sporturilor din Constanţa, de la ora 17.00, este programată întâlnirea tur dintre formaţiile Club Volei Municipal Tomis Constanţa şi DOC Stap Orion Doetinchem, din şaisprezecimile de finală ale GM Capital Challenge Cup la volei masculin, manşa tur.

După antrenamentul cu public în faţa Ştiinţei Bacău, campionii României vor disputa mâine, la Sala Sporturilor, cea mai importantă partidă a acestui sfârşit de an împotriva olandezilor de la DOC Stap Orion Doetinchem. Cele două formaţii s-au mai întâlnit în urmă cu două ediţii în Top Teams Cup, Tomisul calificându-se mai departe, după două victorii cu 3-1. Managerul campioanei, Bulent Cadâr, a declarat că echipa constănţeană trebuie să profite de pe urma faptului că Tomisul a evitat la tragerea la sorţi echipe din campionatele puternice ale Europei. „Faptul că avem un culoar favorabil, că nu vom întâlni echipe din Turcia, Italia sau Polonia, cred că este un avantaj de care trebuie să profităm", a precizat oficialul constănţean. De asemenea, tehnicianul Tomisului, Stelio de Rocco, a spus că echipa a învăţat mult de la eşecul de la Innsbruck şi speră la un succes miercuri. „Urmează un nou meci deosebit de important pentru Tomis, partidă pentru care ne pregătim încă de la meciul cu Steaua. Am studiat adversarul şi am văzut că, spre deosebire de acum doi ani, mai au doar patru jucători care au evoluat atunci în dubla din Top Teams Cup. Este o echipă mult schimbată faţă de acum doi ani. Am învăţat multe după înfrângerea de la Innsbruck. Trebuie să fim agresivi, atenţi la execuţie şi concentraţi pe toată durata meciului", a declarat tehnicianul echipei constănţene. Unul dintre jucătorii de bază ai echipei, brazilianul Ashlei Nemer este de părere că CVM Tomis va avea două meciuri extrem de dificile. „Ne aşteaptă un meci extrem de important miercuri seară. Trebuie să fim concentraţi şi să reuşim să obţinem victoria", a spus Nemer. Ca de fiecare dată, se va organiza şi o tombolă pentru spectatorii prezenţi la meci. În partida de miercuri de la Constanţa vor arbitra Yiannakis Sophocleous (Cipru) şi Ordanche Ambarkov (Macedonia), iar returul de la Doetinchem, care se va disputa o săptămână mai târziu, începând cu ora 21.00, va fi condus de David Fuentes Fernandez (Spania) şi Hans Almkvist (Suedia). Dacă Tomis conduce în întrecerea internă, olandezii ocupă doar locul 4 în A-League Heren. Orion a învins în ultima etapă disputată sâmbătă, scor 3-0, cu formaţia HvA Volleybal. Meciul dintre Club Volei Municipal Tomis şi DOC Stap Orion Doetinchem va începe la ora 17.00, iar intrarea la meci este liberă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii