Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CVM Tomis incearca imposibilul cu Ribnica

ro

14 Jan, 2010 03:20 1499 Marime text
cvm_tomis.jpgFormaţia pregătită de Stelio de Rocco şi Mircea Dudaş nu trebuie să piardă mai mult de un set pentru a mai putea spera la calificare

Club Volei Municipal Tomis va disputa astăzi, partida retur din cadrul şaisprezecimilor GM Capital Challenge Cup, contra formaţiei OK Ribnica Krajevo. Meciul se va disputa în Sala Vlade Divac din localitatea Vrnjacka Banja, aflată în vecinătatea oraşului Kraljevo.

Eşecul din meciul tur contra sârbilor de la Ribnica Kraljevo obligă campioana României să nu-şi mai permită niciun pas greşit în meciul revanşă de astăzi din Serbia. Formaţia pregătită de Stelio de Rocco nu trebuie să cedeze mai mult de un set în partida din Serbia, pentru a mai putea spera la calificarea în faza superioară a Cupei Challenge. Deşi au reuşit să câştige un singur set în meciul de pe teren propriu, jucătorii Tomisului sunt extrem de încrezători în şansele de calificare. Astfel, noua achiziţie a constănţenilor, cubanezul Romero este hotărât să facă un nou meci reuşit şi să obţină accesul în optimile Cupei Challenge, după ce a debutat pentru noua sa echipă, la sfârşitul săptămânii trecute, contra Daciei Buzău. „Mă bucur că am debutat la Tomis şi cred că a fost un început bun. Importantă este victoria obţinută. Acum vrem să demonstrăm şi în Serbia că suntem o echipă campioană. Victoria cu Buzău este importantă pentru unitatea echipei", a spus jucătorul formaţiei de pe litoral. În schimb antrenorul campioanei României, Stelio de Rocco este de părere că elevii săi trebuie să încerce să corecteze micile greşeli individuale din meciul tur de la Constanţa, pentru a putea spera la un succes în Serbia. „Este esenţial ca fiecare dintre ei să încerce să-şi corecteze greşelile individuale comise în meciul de miercuri, la pase, atac sau blocaj", a declarat tehnicianul canadian. Meciul OK Ribnioca Kraljevo - CVM Tomis va începe la ora 20.00 şi va fi condusă de cuplul de arbitri format din Dimitrios Onopas (Grecia) şi Ivan Momirov (Bulgaria). Învingătoarea din duelul CVM Tomis - Ribnica va înfrunta în optimi, cel mai probabil, echipa germană SCC Berlin, care joacă în această seară, de la ora 20.00, pe teren propriu, cu Lausanne UC. În tur, SCC Berlin s-a impus într-o manieră categorică, cu scorul de 3:0 (25-17, 25-17, 25-16). Astăzi, mai luptă pentru calificarea în optimile competiţiei, Remat Zalău, care joacă pe teren propriu cu belgienii de la Waasland Kruibeke (3-1, în tur) şi Dinamo Bucureşti, care se deplasează în Slovacia pentru meciul revanşă cu Chemes Humenne (2-3, în tur).

Învinşi în ultimul meci de campionat

Dacă CVM Tomis a reuşit să-şi mai repare din moralul afectat în urma eşecului din prima manşă, după ce s-a impus fără probleme în faţa Daciei Buzău, scor 3-0, Ribnica Kraljevo a fost învinsă cu acelaşi scor duminică pe terenul formaţiei Partizan Belgrad şi rămâne pe locul 5 în clasamentul Superligii din Serbia, depărtându-se în acelaşi timp de fruntea ierarhiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii