Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSU Neptun Constanţa vrea să obţină la Piatra Neamţ a şaptea victorie la rând în Divizia A

ro

06 May, 2017 00:00 1496 Marime text
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa susţine duminică, 7 mai, de la ora 11.00, în deplasare, partida cu HCF Piatra Neamţ, din etapa a 25-a a seriei A din Divizia A.

Pregătite de Ionuţ Puşcaşu şi Lăcrămioara Ilie, jucătoarele constănţene ocupă locul şapte în clasament, cu 42 de puncte, tot atâtea câte are şi formaţia de pe poziţia a şasea, Ştiinţa Bucureşti. HCF Piatra Neamţ e a noua în ierarhie, cu 31 de puncte.

„Ne-am propus opt victorii din opt“

În mare formă în ultima perioadă, când a realizat şase victorii la rând în campionat, ultima în fieful echipei SCM Piteşti (situată mai sus decât ea în clasament), CSU Neptun vizează, duminică, al şaptelea succes la rând! „Partida de la Piatra Neamţ se anunţă dificilă, dat fiind că noi am avut mereu meciuri grele cu echipa gazdă. Sub Pietricica se câştigă extrem de greu, iar asta o ştim şi noi. Dar, cu aceleaşi seriozitate şi încredere în forţele noastre cu care am tratat şi partidele precedente, eu sunt convins că vom cîştiga şi acest meci. Ne-am propus să facem opt victorii din opt, deocamdată avem şase. Vrem să ne atingem acest obiectiv“, a declarat Ionuţ Puşcaşu.

Familia CSU Neptun 

Întrebat care e secretul revirimentului echipei, tehnicianul constănţean a spus: „Nu ştiu dacă i-aş putea spune chiar un secret. Fetele au devenit o familie, asta cred eu că e cheia succesului la CSU Neptun. Pe zi ce trece, au prins încredere că pot realiza lucruri deosebite. În primul an, s-a lucrat foarte mult la remontarea psihologică, întrucât toată lumea dădea în ele, după ce făceau meciuri destul de rele. M-am luptat foarte mult cu acest aspect. Veneau la antrenament şi le auzeam: «Iar a scris nu ştiu cine, iar a zis nu ştiu cine…». Am încercat să le explic că numai prin rezultate putem întoarce această situaţie. Mă bucură foarte mult că au realizat lucruri frumoase. Pe acest final de campionat, obiectivul nostru e să ne clasăm pe unul dintre locurile 4-6, iar eu spun că e realizabil, chiar dacă la un moment dat părea imposibil de atins. Însă, dacă vom câştiga ultimele două partide şi ne ajută puţin şi alte rezultate, ne putem clasa chiar pe locul patru“.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii