Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Cel mai important meci al anului“ Baschetbaliştii de la Athletic joacă sâmbătă la Constanţa în Liga Naţională

ro

28 Dec, 2018 00:00 1208 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte sâmbătă, 29 decembrie, de la ora 17.00, meciul de baschet masculin dintre BC Athletic (locul 3, cu 13 puncte) şi CSO Voluntari (locul 2, cu 16 puncte), contând pentru etapa a zecea a Ligii Naţionale.
 
Intrarea la meci este liberă. „Pentru BC Athletic urmează cel mai important meci al anului, meci pe care îl vom trata ca pe o finală. Victoriile muncite vin şi datorită vouă, celor din tribune, celor care sunteţi Made in Constanţa, şi celor care ridică nivelul decibelilor până la punctul în care adversarul simte pe pielea lui cum este să joci în Arena Gladiatorilor din Tomis! Sâmbătă, pe 29 decembrie, ora 17.00, ne unim toate forţele şi încercăm să aducem o nouă victorie în Arenă! A fost un an plin... care sperăm să se termine cu tribune pline şi gălăgie peste măsură! Sâmbătă suntem împreună la ultimul meci al anului, meci în care sperăm la o Arenă a Gladiatorilor plină! Va fi un meci infernal, iar, aşa cum am făcut-o împreună în overtime în trecut, aşa ne vom autodepăşi şi pe viitor... împreună! Team is everything!“, este mesajul BC Athletic.
 
Tot în acest weekend are meci în Liga Naţională şi formaţia feminină Phoenix Ştiinţa Constanţa, în Grupa Roşie (prima valorică) a Ligii Naţionale. Duminică, 30 decembrie, de la ora 17.00, echipa de pe litoral, aflată pe locul şase în clasament, cu 12 puncte, joacă în deplasare cu ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe (locul 2, cu 18 puncte). Va fi a doua partidă pentru Phoenix Ştiinţa în Grupa Roşie, după cea cu CSM Satu Mare, pierdută în deplasare cu 70-98.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii