Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BC Athletic joacă astăzi la Constanța cu CSM 2007 Focşani. Surpriză la ultimul antrenament înainte de meci! (galerie foto)

ro

20 Dec, 2019 13:29 1383 Marime text
Echipa masculină de baschet Athletic Constanța susține vineri, 20 decembrie, de la ora 18.30, meciul din etapa a 11-a a Ligii Naționale, grupa B, întâlnind pe teren propriu, în Sala Sporturilor, CSM 2007 Focşani.

Întâlnirea dintre Gladiatorii din Tomis și CSM Focșani este una care putea schimba economia clasamentului Grupei B din Liga Națională de Baschet, acolo unde ambele echipe pot termina în primele patru clasate. Va fi un meci la care vom strânge dulciuri care vor ajunge la copiii din Centrele de Plasament ale județului nostru prin United Hands Romania! Vineri, 20 Decembrie, Ora 18.30, Gladiatorii din Tomis caută încă o victorie pe teren propriu!, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.


Ultimul antrenament al echipei constănțene înaintea meciului cu CSM Focșani a fost unul surpriză pentru Gladiatori, care au primit vizita juniorilor de la Athletic-Laguna.

Copiii au venit pe parchet alături de noi să ne încurajeze, iar noi la rândul nostru i-am încurajat. Picii nu s-au lăsat până nu au plecat cu echipamentele sau mingile noi semnate cu autografe. Team is everything!, este mesajul clubului constănțean.


Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii