Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Phoenix Ştiinţa Constanţa, eşec în duelul cu FCC ICIM Arad ​„Pe locul șase în Grupa Roșie, performanță cu mult peste așteptări“

ro

24 Mar, 2019 10:24 1342 Marime text
Echipa feminină de baschet Phoenix Ştiinţa Constanţa a disputat meciul din etapa a 14-a a Grupei Roşii din Liga Naţională, duelându-se, în deplasare, cu FCC ICIM Arad.  

A fost ultimul meci disputat de formaţia de pe litoral în faza a doua, iar victoria le-a revenit gazdelor cu 75-48.

Lipsa unei mize, gândul la Final Four-ul Cupei României și mai ales oboseala acumulată după un drum foarte lung până la Arad și-au spus din plin cuvântul, astfel că fetele noastre au încheiat cu o înfrângere faza a doua a ediției din acest an a Ligii Naționale la baschet feminin. Încheiem, așa cum se știa încă de după meciul cu U Cluj, pe locul șase în grupa roșie a campionatului, performanță cu mult peste așteptări. Adevăratele provocări pentru noi încep însă la finalul acestei luni, când vom juca la Sf. Gheorghe în Final Four Cupei României la baschet feminin, se arată pe pagina de Facebook a clubului constănţean.  .

FCC ICIM Arad, care a condus la pauză cu 36-25, a câştigat toate sferturile partidei cu Phoenix Ştiinţa: 21-12, 15-13, 21-12, 18-11.

Pentru Phoenix Ştiinţa au marcat Bianca Fota - 20 de puncte, Andreea Beldian - 8, Chelsea Douglas - 8, Teodora Armanu - 6, Vladinka Erak - 2, Jelena Jovanovic - 2 şi Cristiana Cutaş - 2. 

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii