Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța e pe podiumul Ligii Naționale. Echipa de pe litoral, victorie și cu CS Agronomia București (GALERIE FOTO)

ro

23 Feb, 2023 00:00 955 Marime text
 

 
  • Baschetbalista Keyona Hayes a încheiat meciul în double double, cu 10 puncte și 12 recuperări.
 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța a realizat o nouă victorie în Liga Națională, a 12-a a sezonului, dispunând în deplasare de CS Agronomia București.
 
Jucătoarele de pe litoral s-au impus la diferență mare, cu 80-40, după ce au condus și la pauză (47-18). Pe sferturi, scorul în duelul București - Constanța a fost 7-20, 11-27, 12-18, 10-15. Pentru echipa de pe litoral au marcat Tereza Vitulova - 12p, Keyona Hayes - 10p, Alina Podar - 10p, Paloma Cucu - 10p, Rebecca Tobin - 9p, Bianca Fota - 9p, Dora Ardelean - 6p, Anisia Croitoru - 5p, Teodora Manea - 4p, Denisa Fota - 3p și Evelina Petrof - 2p.    
 
În clasament, CSM Constanța ocupă locul trei, cu 28 de puncte (după 12 victorii și patru înfrângeri), devansând cu două puncte a patra clasată, CSTBv CSU Olimpia Brașov. Pe primele două poziții se clasează ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (cu 34p) și FCC Baschet UAV Arad (cu 31 de puncte). 
 
„CSM Constanța se impune în deplasarea de la Agronomia, scor final 80-40. Keyona Hayes încheie în double double, cu 10 puncte și 12 recuperări, secondată de Paloma Cucu 10p, 4 pase decisive și Alina Podar 10p, 4 recuperări. Pentru CSM Constanța va fi o pauză de două săptămâni urmând să reluăm meciurile la începutul lunii Martie, când vom primi vizita celor de la Olimpia Brașov și CS U Cluj-Napoca. Mulțumim tuturor pentru mesaje! Team is everything!“, este mesajul CSM Constanța. Cele două meciuri de la Constanța, din Sala Sporturilor „Simona Amânar“, se vor juca pe 4 martie (cu CSTBv CSU Olimpia Brașov) și pe 8 martie (cu CS Universiattea Cluj, a șasea clasată, cu 24 de puncte). 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:
 
CSM Constanța a pierdut meciul contra campioanei României, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii