Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune umanitară De Ziua Protecţiei Civile, militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu au alergat de la Brăila la Tulcea (galerie foto)

ro

29 Feb, 2020 00:00 2611 Marime text

Ziua de 28 februarie, Ziua Protecţiei Civile, a fost sărbătorită printr-o acţiune umanitară de militarii Laurenţiu Cobzaru (subofiţer MApN, Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”, Poliţia Militară) şi Costel Mazâlu (subofiţer la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila).


Cei doi maratonişti au alergat toată noaptea, pe ploaie, vânt şi lapoviţă, pentru a sprijini Asociaţia Fantasticii Down. După ce au parcurs peste 90 de kilometri, distanţa între ISU Tulcea şi ISU Brăila, cei doi au ajuns la destinaţie, în aplauzele salvatorilor. Alergarea a început joi seară, la ora 19.00, din faţa ISU Brăila, iar militarii au ajuns la destinaţie ieri la prânz. Pe tot traseul, cei doi temerari au fost însoţiţi cu maşina personală de Ioan Chifu, un poliţist pensionar din Năvodari, care participă şi el la alergări de lungă durată.


„Felicitări, dragi colegi, pentru efortul şi abnegaţia de care daţi dovadă în demersurile voastre de a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijinul vostru! Sunteţi extraordinari şi un exemplu pentru noi toţi. Îi poţi susţine şi tu, donând în contul: RO31BTRLRONCRT0437611301!“, a fost mesajul ISU Tulcea.


Citeşte şi:

„Împreună pentru Ionuţ!“, un nou cros umanitar organizat de militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii