Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Acesta e obiectivul nostru“ FC Farul, meci la Constanţa cu Ripensia Timişoara. Ce au declarat Ianis Zicu şi Vlad Muţiu

ro

20 Sep, 2019 14:08 1654 Marime text
Stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanţa găzduieşte luni, 23 septembrie, de la ora 17.00, meciul de fotbal FC Farul - Ripensia Timişoara, contând pentru etapa a opta a Ligii a 2-a.

În clasament, echipa de pe litoral ocupă locul 11, cu nouă puncte, în vreme ce formaţia bănăţeană se află pe poziţia a 14-a, cu opt puncte.

Mă interesează victoria, pentru a ne apropia de primele şase poziţii (n.r. FC Farul e la trei puncte în spatele echipei de pe poziţia a şasea, Campionii FC Argeş). Acesta e obiectivul nostru din momentul actual. Ripensia e periculoasă în deplasare. Are o organizare defensivă foarte bună şi e periculoasă atât la faze fixe, cât şi pe contraatac. E un meci dificil, dar nu ne gândim decât la victorie, a declarat Ianis Zicu, antrenorul FC Farul.


„Marinarii“ nu îi vor putea folosi la meciul de luni pe Doumbia (suspendat), Moldovan (accidentat), Mitrov (revenit după o problemă medicală, dar încă nu e pus la punct cu pregătirea), în vreme ce Lică şi Ursu sunt incerţi.

Ne aşteaptă un meci destul de dificil. Ripensia e o formaţie care poate surprinde. Are victorii cu UTA şi la Piteşti. Dar jucăm acasă şi sperăm să câştigăm. Dacă va fi şi fără să luăm gol, cu atât mai bine, a pus şi căpitanul FC Farul, Vlad Muţiu.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii