Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa ISJ este completă Margareta Constantin, noul inspector şcolar general adjunct (Document)

ro

07 Feb, 2012 00:00 3400 Marime text

04ISJ-margaretaconstantin.jpgDupă ce la mijlocul lunii ianuarie 2011 inspectorul general adjunct Petrică Miu a renunţat la funcţia pe care o ocupa, pedeliştii constănţeni s-au mobilizat şi au propus candidatura Margaretei Constantin.

După mai multe săptămâni de aşteptare şi suspans, la sfârşitul săptămânii trecute, fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, a semnat ordinul de numire a Margaretei Constantin. „În conformitate cu Ordinul Ministrului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, vă comunicăm numirea doamnei profesoare Margareta Constantin, prin detaşare în interesul învăţământului, în funcţia de inspector şcolar general adjunct la Inspectoratul Şcolar al Judeţului Constanţa", a precizat Aliss Andreescu, inspector şcolar general la ISJ Constanţa. Reamintim că şi în luna octombrie 2011 Margareta Constantin a fost propusă de pedeliştii constănţeni pentru funcţia de inspector general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Averile noului inspector

Profesoara Margareta Constantin este inspector şcolar de specialitate matematică, titulară la Colegiul Economic „Carol I". Potrivit declaraţiei de avere postate pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean, Margareta Constantin (soţia fostului şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă, Florian Constantin) are două terenuri intravilane de 981 mp, respectiv 627 mp. De asemenea, Margareta Constantin deţine un apartament de 70 mp, cumpărat în anul 1990. În anul 2010, ea a deschis un depozit bancar, în care a depus suma de 139.084,90 lei. Anul trecut, a câştigat suma de 34.259 lei de la Inspectoratul Şcolar Judeţean, iar soţul ei, Florian Constantin, suma de 31.245 de lei. Margareta Constantin este administrator şi asociat unic la SC Coplast Distribution. În calitate de administrator al societăţii, ea a realizat venituri de 59.105 lei.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii