Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:16 05 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 74

ro

25 Nov, 2015 00:00 1116 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr.  3125 din data de 15 iulie 2011.

Primul interviu al comisarului-şef Manea, adjunctul şefului IPJ „Nu mă dezic de prieteni, dar dacă greşesc, îi arestez“

Comisarul-şef Camil Manea, fost şef al Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Constanţa, a câştigat, din 6 iulie 2011, funcţia de adjunct al comandantului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Acesta ne-a acordat, în exclusivitate, primul său interviu în calitate de inspector-şef adjunct al Poliţiei, în cadrul căruia fostul şef al Direcţiei Generale Anticorupţie Constanţa a vorbit despre prietenii săi de la malul mării, despre vestitele biciclete ce trebuiau date lucrătorilor, precum şi de hobby-ul său.

Citeşte mai departe!

Averea şi interesele - Pilcă, eliberat de soţia deputatului Iordache

Preşedintele completului care a decis eliberarea a fost judecătorul Cristina Geanina Arghir, ceilalţi magistraţi fiind soţia deputatului PSD de Olt, Florin Iordache, Magdalena Iordache, şi judecătoarea Mariana Ghena, alături de magistratul asistent Cristina Roşu. 

Citeşte mai departe!

Nesiguranţă şi mirosuri pestilenţiale - Primăria a mutat trecerea de pietoni de la Tomis prin pasajul mizerabil

Pentru a traversa, pietonii au la dispoziţie un pasaj pietonal. Desigur că intenţia Primăriei, care s-a gândit la siguranţa constănţenilor, este salutară, dar, în acelaşi timp, autorităţile locale nu s-au gândit să reabiliteze pasajul, care arată groaznic: dale sparte, balustradele rupte, neoane sparte sau lipsă, graffiti pe pereţi.

Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii