Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurant Azur, autoservirea de pe plajă (galerie foto)

ro

30 Jun, 2011 00:00 19125 Marime text
cap_3.jpg Restaurantul de la parterul complexului Azur, situat pe faleza staţiunii Mamaia, peste drum de hotel Aurora, surprinde prin faptul că, din cele trei căi de acces în local, două sunt pe plajă. Pentru cei care merg să facă băi de soare în zonă, este suficient să se ridice de pe prosop şi să intre în restaurantul cu linie de autoservire, unde nu trebuie să aştepţi minute în şir la masă pentru a fi servit, iar după ce termini de mâncat te poţi întoarce pe plajă, fără a irosi timpul aşteptând nota de plată.

Localul este foarte mare, şi se vede clar că spaţiul ocupat de sala de mese este folosit, mai ales în extrasezon, pentru organizarea de evenimente festive de anvergură, capacitatea sălii de mese de la parter fiind undeva la 300 - 400 de locuri. Pe timp de vară însă, este şi mai mult loc, mobilierul constând în doar 40 de mese cu câte patru scaune cu spătare cromate. Pentru cei care doresc să savureze o bere rece în aer liber, există şi o terasă cu bănci din lemn, la stradă.

restaurant_2.jpgRestaurantul cu vedere la mare este foarte aerisit şi luminos, iar sala de mese este păstrată foarte curată, mesele fiind debarasate imediat după ce clienţii termină de mâncat.

La ora 20, linia de autoservire funcţiona, iar în sala de mese erau până în 20 de clienţi. Mâncarea arăta bine, dar asta nu prezintă şi garanţia că este şi proaspătă. Ciorbele sunt foarte ieftine, o ciorbă de perişoare costă doar 5 lei, şi după cum aveam să constat la masă, a fost foarte gustoasă. O porţie de pui la grătar costă 8 lei, iar garnitura costă în medie 4 lei. O salată de ardei copţi, preparată, nu scoasă din borcan, costă 5 lei, în timp ce o chiflă costă 50 de bani. În total 22,50 lei, un preţ rezonabil pentru un meniu în staţiunea Mamaia.

Restaurantul Azur este o autoservire unde se mănâncă bine şi în condiţii civilizate, la un preţ decent. Localul primeşte 3 stele.

Restaurant Azur funcţionează pe societatea SC Noc Constant SRL, având ca unic asociat şi administrator pe Ion Chiriţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionica 30 Jun, 2011 07:53 Asta-i porcaria!De ce nu s-a construit langa hotelul Aurora si s-a intrat pe nisipul sfant al Mamaiei?Uite asa s-a redus suprafata nisipului cu peste 1/3 si nicidecum prin eroziune!Turistul cauta TOTDEAUNA o plaja cu nisipul liber si curat!Asa s-a distrus una din bijuteriile litoralului.