Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Visan si-a prelungit mandatul de lider al TSD Constanta

ro

10 May, 2009 23:57 1403 Marime text
În prezenţa liderilor organizaţiei municipale PSD Constanţa şi a unor actuali şi foşti parlamentari ai partidului, circa 120 de juniori social-democraţi şi-au ales structura de conducere a filialei municipale.

Aula Bibliotecii Judeţene IN Roman a găzduit, sâmbătă, conferinţa de alegeri a organizaţiei municipale de tineret a PSD Constanţa. La eveniment au fost prezenţi preşedintele de la seniori, pe municipiu, Gelu Dae, secretarul executiv Decebal Făgădău, deputatul Antonella Marinescu, senatorul Nicolae Moga şi ex-deputatul Lucian Băluţ. Alegerea structurii de conducere a TSD Constanţa a fost, practic, o formalitate, preşedintele George Vişan neavând nici un contracandidat. După eşecul din alegerile parlamentare când a ratat obţinerea mandatului de deputat din colegiul 4, George Vişan s-a limitat la activitatea de consilier municipal şi s-a „dedicat" activităţii de partid. Şi cum statul PSD prevede organizarea de alegeri interne o dată la doi ani, aspiranţii la funcţiile de conducere din cadrul TSD Constanţa au avut la dispoziţie două săptămâni pentru a-şi atrage susţinători. Sâmbătă, „campania" a luat sfârşit, iar preşedintele TSD Constanţa, George Vişan, a reuşit să obţină cel de-al doilea mandat.
Deputatul Antonella Marinescu a spus că un lider al tineretului social-democrat „trebuie să fie serios, de gaşcă şi să ştie să-şi coordoneze oamenii", în timp ce Decebal Făgădău a evidenţiat faptul că, în plan local, juniorilor li se acordă încredere şi şansa de a promova atât în administraţia publică locală, cât şi în politică.
Proaspăt reales preşedinte al TSD Constanţa, George Vişan a declarat că punctul forte al filialei sale îl constituie puterea de mobilizare, o dovadă în acest sens fiind implicarea în organizarea ultimelor două Şcoli de vară ale TSD.
Cât priveşte campania pentru europarlamentare, energia TSD Constanţa va trebui ponderată întrucât, neavând un candidat propriu, liderii seniorilor nu au motiv „să se agite". Totodată, surse din PSD Constanţa au confirmat că, deşi campania pentru euroalegeri a început şi se vrea obţinerea a cât mai multe mandate de europarlamentari, staff-ul de la centru n-a trimis încă afişele şi nici toate materialele de propagandă. „Vom face o campanie ponderată", ne-au declarat aceleaşi surse.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii