Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viorica Dăncilă, despre raportul ministrului Justiției - ”Preşedintele trebuie să citească cu foarte mare atenţie raportul lui Tudorel Toader”

ro

25 Feb, 2018 21:00 1585 Marime text
Viorica Dăncilă, prezentă duminică seara în studioul România TV, a vorbit despre raportul ministrului Justiției, Tudorel Toader privind revocarea din funcţie a Laurei Codruţa Kovesi, raport care va ajunge pe masa lui Klaus Iohannis.

"Îl apreciez pe ministrul Tudorel Toader (...) Nu sunt jurist, dar am văzut că este foarte argumentat. Acum va merge la CSM pentru un aviz şi apoi la Klaus Iohannis. Dincolo de persoană, trebuie luată masura care să respecte Constituţia, dincolo de percepţii, dincolo de a ne poziţiona de o parte sau de alta. Trebuie să ne poziţionăm de partea justiţiei. Nu-mi permit să-i dau sfaturi lui Klaus Iohannis (nr. - cu privire la revocarea sau nu din funcţie a Laurei Codruţa Kovesi). Dar preşedintele trebuie să citească cu foarte mare atenţie raportul lui Tudorel Toader. Trebuie să ia măsurile care se impun pentru a arăta că legea e sfântă în România şi că se aplică pentru toată lumea", a spus Viorica Dăncilă, la România TV.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii