Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion nu va deschide şi lista candidaţilor USR pentru Consiliul Local Municipal Constanţa. Cum explică deputatul alegerea?

ro

07 Oct, 2019 00:00 2413 Marime text
Deputatul USR Stelian Ion şi-a anunţat candidatura la Primăria Constanţa, la alegerile locale de anul viitor. Ulterior, în spaţiul public a apărut şi lista de consilieri locali votaţi secret în cadrul unei Adunări generale a filialei locale a partidului.
 
Lista este deschisă de preşedintele organizaţiei municipale Constanţa, Dumitru Caragheorghe, iar următorul pe lista de consilieri este Remus Negoi, preşedintele USR Constanţa. Deputatul Stelian Ion nu deschide lista de consilieri, aşa cum tradiţional procedează majoritatea formaţiunilor politice.
 
„Am optat doar pentru candidatura pentru funcţia de primar, nu vreau să procedez cum fac alţii, să se pună primii pe listă şi apoi să se retragă. Ţinta mea este funcţia de primar şi, dacă nu voi reuşi, sunt o grămadă de lucruri de făcut, e nevoie de mine şi la Bucureşti. Cine vrea să mă voteze să o facă şi să voteze şi lista de consilieri a USR, pentru că fără un Consiliu favorabil un primar nu poate face mare lucru. Mi-am asumat candidatura pentru Primăria Constanţa şi mă voi lupta să câştig”, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, deputatul USR Stelian Ion.
 
În ceea ce priveşte lista USR pentru Consiliul Local Constanţa, cel mai probabil aceasta va fi intercalată şi cu reprezentanţii PLUS de pe plan local, dacă Alianţa USR PLUS va lua decizia să depună candidaturi comune la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor. Pe lista USR pentru CLM mai sunt prezenţi, printre alţii: Florin Cocărgeanu, Mihai Ochiuleț, Cristiana Popescu, Cerasela Badea, Gilda Lazăr sau Diana Cîrjaliu.
 
Totodată, USR urmează să-şi definitiveze în următoarea perioadă şi lista de aleşi pentru Consiliul Judeţean Constanţa şi să anunţe şi candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.
 
Citeşte şi:
 
UPDATE Deputatul USR Stelian Ion întra oficial în competiție pentru primăria Constanța

Cum comentează primarul Decebal Făgădău şi fostul candidat Vergil Chiţac anunţul candidaturii la primăria Constanţa a lui Stelian Ion (USR)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii