Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Stan vrea să aducă bani primăriei de la "Dansez pentru tine"

ro

13 Jan, 2011 00:00 2131 Marime text
Techirghiol_-_dansez_pentru_tine.jpgDupă ce a intrat în istoria ţării, fiind primul primar care joacă la loto în interesul comunităţii, în numele primăriei, pentru a strânge bani la bugetul local, primarul din Techirghiol, Adrian Stan, s-a gândit la o nouă metodă pentru găsi resurse financiare: îşi va trimite unul dintre angajaţii săi, un tânăr de 26 de ani, angajat în cadrul Serviciului de Contabilitate, la emisiunea de la Pro TV "Dansez pentru tine".

"Tânărul Dumitru Cealera a făcut dansuri populare şi s-a arătat interesat să participe la această emisiune. Eu îl susţin şi mi se pare o idee bună. Dacă va trece de preselecţia care va avea loc vineri, la Bucureşti, la teatrul Nottara, va intra în cursă şi va câştiga unul dintre premii, banii vor ajunge în contul primăriei", a mai adăugat primarul. Mai în glumă, mai în serios, acesta şi-a exprimat şi speranţa ca tânărul să facă echipă cu fata lui Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, pentru a pune o vorbă bună pentru oraşul constănţean, poate, poate vor veni bani mai mulţi pentru proiectele de investiţii în localitate.
Cât despre Loto 6/49, la care joacă activ de aproape două luni, prin contribuţia consilierilor locali, primarul Stan ne-a spus că nu a câştigat încă niciun premiu substanţial. "Îmi ies mereu câte două - trei numere, dar perseverăm", a mai adăugat primarul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marian 14 Jan, 2011 22:15 pai bine ma....chiar cu fata lu sefu al mare vrei..????:))