Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 15 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Techirghiol Farma Cosmetics SRL, controlată de fostul primar Adrian Stan, undă verde de la APM Constanța pentru laboratorul de săpunuri naturale

ro

20 Feb, 2024 17:00 891 Marime text
  • Techirghiol Farma Cosmetics SRL are acordul APM Constanța pentru proiectul „Construire și dotare laborator săpunuri naturale și împrejmuire teren“.
  • Asociații societății, fiecare cu câte 50% din capitalul social sunt Oana Gabara și Viorel Adrian Stan.
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul depus de Techirghiol Farma Cosmetics SRL.
 
Astfel, Agenția pentru Protecția Mediului a transmis că nu este necesara efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire și dotare laborator săpunuri naturale și împrejmuire teren“.
 
Laboratorul urmează să fie amplast în comuna Agigea, sat Agigea,  parcela A 293/11, lot 2/2, intravilan, județul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8.00-16.30, vineri, între orele 8.00-14.00.
   
Comentariile, observaţiile și ăropunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ. Data afişării anunţului pe siteul APM este 19.02.2024
 
 

Despre Techirghiol Farma Cosmetics SRL

 
 
Înființată în anul 2012, firma are sediul social pe strada Plantelor, nr. 19 din comuna Agigea, Județul Constanța și se ocupă de fabricarea preparatelor farmaceutice.
 
Asociații societății, fiecare cu câte 50% din capitalul social sunt Oana Gabara și Viorel Adrian Stan. De administarea societății se ocupă Oana Gabara.
 
Potrivit termene.ro, Adrian Viorel Stan mai este asociat în:  Roca Tek SRL,  Megas Pig SRL, Geo Impex SRL, Sos As SRL și Techirghiol.ro Cosmetics & Spa SRL.
 
De-a lungul anilor, firma a câștigat, prin achiziție directă, 20 de contracte de la instituții publice. Printre acestea se numără: Spitalul Orășnesc Vălenii de Munte, Centrul de Asistență Medico-Sociala Băcești, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Galați și Directia de Asistență Socială și Medicală.
 
În anul fiscal 2022, societatea cu 6 salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.722.389 lei și un profit net de 75.861 lei.
 
 

Viorel Adrian Stan, condamnat, în 2015, la doi ani şi opt luni de închisoare cu executare

 
 
Reamintim că Viorel Adrian Stan este fostul primar din Techirghiol, care pe data de 24 mai 2015, a fost condamnat definitiv la doi ani şi opt luni de închisoare cu executare. Fostul primar din Techirghiol a fost trimis în judecată de procurorii DNA Constanţa.
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii DNA au reţinut că, „la data de 13 octombrie 2015, inculpatul Stan Adrian, în calitate de primar al oraşului Techirghiol, în legătură cu îndeplinirea unor acte care intrau în îndatoririle sale de serviciu, a pretins de la un om de afaceri sumele de 40.000 de lei şi respectiv 64.000 de lei, reprezentând un procent de aproximativ 4% din facturile de 1.100.000 de lei şi respectiv 1.600.000 de lei, care urmau să fie emise de societatea denunţătorului în temeiul unui contract de execuţie lucrări şi achitate de Primăria oraşului Techirghiol“.
 
 „În baza acestei înţelegeri, la data de 23 octombrie 2015, inculpatul Stan Adrian a primit de la aceeaşi persoană suma de 40.000 de lei, ocazie cu care s-a procedat la constituirea infracţiunii flagrante“, potrivit DNA. Pe data de 22 ianuarie 2018, Judecătoria Medgidia a dispus eliberarea condiţionată a lui Viorel Adrian Stan. Pe data de 21 martie 2019, Tribunalul Constanţa a menţinut decizia Judecătoriei Medgidia, eliberându-l din detenţie pe fostul primar din Techirghiol.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe Termene.ro.
 
Citește și:
 
 
Firma familiei fostului primar din Techirghiol vrea să amenajeze un laborator de săpunuri
 
Firma familiei fostului primar din Techirghiol, undă verde de la mediu pentru o vilă turistică
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii