Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ioana Chereji, în a treia zi de Neversea "Ne așteptăm să vină cei mai mulți participanți" (VIDEO)

ro

08 Jul, 2023 19:57 2310 Marime text
Festivalul Neversea a ajuns la cea de-a treia seară de distracție. 

Pe scenă vor urca nume celebre ca Adrian Șaguna, Alex Super Beats, Alexandra Stan, Ckay, DJ Dark & Mentol, Don Diablo, Lost Frequencies, Vini Dici, Apashe, Berechet, Deliric & Slent Strike, Ian, Maga, Marwan Dua, Matthew Dekay B2B Yokoo, Amna & Balcanic Show, Balcan Brothers, Don Quero, Fidas & Band, Karol Diac, Marc Rayen, Oana Radu & Band, DJ Sava, Jiji Lazăr, MD Dylma  DJ Pappa M. 


A treia zi de festival este ziua în care ne așteptăm să vină cei mai mulți participanți, pentru că este sâmbătă, iar mâine este duminică și nu trebuie să ne trezi ca să mergem la serviciu. În această seară cel mai așteptat e scenă este Ckay. Acesta a ajuns, dar valizele lui din păcate, nu au ajuns. Echipa noastră a mers cu el la mall să își cumpere haine.  Lost Frequencies este și el foarte așteptat în această seară., a precizat Ioana Chereji, PR Neversea.

Ioana Chereji a mai precizat că 10% din participanți sunt turiști care vin din afară. 

10% din participanți sunt turiști care vin din afară. Avem participanți din Israel, Franța, Olanda, Germnai, Tulcea, Bulgaria și aproape de pe întreg globul. I-am avut în fiecare an pentru că cei mai buni ambasadori ai festivalului sunt artiștii. Artiștii s-au atașat de Neversea, de Constanța. 


Citește și: Neversea 2023. Decoruri spectaculoase și show-uri de lumini. Ce artiști vor urca pe scenă în cea de-a treia zi a festivalului (FOTO+VIDEO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii