Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul primar al orașului Techirghiol va candida din partea PSD la alegerile din 2024

ro

04 Mar, 2024 16:49 750 Marime text
Adrian Viorel Stan, fost primar al orașului Techirghiol, eliberat condiționat în luna martie 2018 a intrat în PSD, partid din partea căruia va candida la alegerile din 9 iunie a.c.

Va reamintim, prin decizia penală nr. 593 din 24.05.2016, Curtea de Apel Constanța a hotărât condamnarea inculpatlui Stan Viorel Adrian la o pedeapsă de 2 ani și 8 luni închisoare și interzicerea, atât în timpul cât și pe o perioadă de 2 ani după executarea pedepsei închisorii, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat și de a fi primar, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

Anul trecut, Stan alături de alți doi consilieri locali din Techirghiol au fost excluși din PMP Constanța, ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public privind acceptarea candidaturii pentru funcția de primar al orașului Techirghiol de către Adrian Viorel Stan, din partea PSD, precum și participarea celor trei la ședința PSD de la sfârșitul lunii noiembrie 2023.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii