Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palosi „Nu mai vreau nicio deconcentrata de la PDL"

ro

22 Jun, 2010 02:09 2342 Marime text
cap_1.jpgChiar dacă partidul al cărui reprezentant teritorial este Francisc Palosi, UDMR, se află în coaliţia de guvernare a României, alături de PDL, comunicarea la nivel local între cele două partide se află la cote joase.

Până nu demult, liderul teritorial Constanţa al UDMR credea că problema repartizării conducerii deconcentratelor care reveneau UDMR se va realiza, însă realitatea i-a demonstrat altceva. „Preşedintele PDL, Mircea Banias, mi-a spus cu ceva timp în urmă că este bolnav, de aceea nu poate să reia discuţiile cu noi. Eu încă mai aştept să se facă bine. Ceva are dacă nu se ţine de cuvânt. Între timp, eu m-am hotărât că nu mai vreau nicio deconcentrată, mai ales acum când toate unităţile sanitare trec sub coordonarea administraţiilor locale. Eu unul nici măcar nu am vrut să intrăm la guvernare, dar m-am supus deciziei partidului. Cu toate acestea, eu renunţ la funcţiile care ni se cuveneau, pentru că în viaţa mea nu m-am rugat de nimeni şi nu voi începe acum", a declarat Francisc Palosi. Reamintim faptul că posturile pe care Palosi le-a solicitat PDL sunt cel de director adjunct în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa, cel de şef de divizie în cadrul Gărzii Financiare, postul de director adjunct al Direcţiei Apelor Dobrogea-Litoral, funcţia de director coordonator al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi postul de director adjunct în cadrul Inspectoratului Teritorial de Construcţii Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • GIGI 22 Jun, 2010 09:40 Incet,incet ajungem la concluzia ca era mai bine daca conducea singur UDMR,care ...din pacate pentru noi este singurul partid cu oameni "normali"!
  • diana 22 Jun, 2010 08:23 Bravo! Felicitari d-le Palosi ca nu intrati in troaca aceasta si ca va pastrati coloana vertebrala in pozitie verticala.