Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Cupa Davis Horia Tecău și Marius Copil, victorie la dublu în meciul României cu Spania

ro

05 Mar, 2022 13:59 2351 Marime text
  • Românii au adus primul punct pentru echipa tricoloră în duelul de la Marbella.
 
A treia partidă a întâlnirii din calificările Cupei Davis 2022 dintre echipele de tenis ale Spaniei și României s-au disputat astăzi, la dublu, între perechile Alejandro Davidovich Fokina / Pedro Martinez și Marius Copil / Horia Tecău.  

Duelul se desfășoară pe zgură, pe terenul de la „Puente Romano Hotel Tennis Club“ din Marbella, iar formația care va câștiga această întâlnire va juca la Turneul Final Davis Cup din 2022.

Din echipa României pentru acest meci fac parte Marius Copil, Nicolae Frunză, Ștefan Paloși (Constanța). Gabi Adrian Boitan și Horia Tecău (Constanța), Gabriel Trifu fiind căpitanul nejucător, iar Andrei Mlendea - antrenor.

După 2-0 pentru Spania după prima zi, România a obținut astăzi primul punct, după victoria lui Tecău și Copil cu 7-6, 6-4, scorul general devenind astfel 2-1.

În continuare, astăzi, se mai joacă la simplu.

Pentru Horia Tecău acest meci a fost ultimul din cariera sa.

UPDATE:

În al patrulea meci, Marius Copil a cedat cu 2-6, 3-6 în duelul cu Bautista Agut, iar Spania a făcut 3-1 și s-a calificat în Grupa Mondială.  

PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Facebook (Romania Davis Cup Team)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii