Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul Ștefan Paloși a câștigat primul său turneu ITF Pro. Învingător la Vitality Open Tour! (galerie foto)

ro

17 Aug, 2021 00:00 2796 Marime text

 
  • În finală, sportivul legitimat la CS Dinamo București a dispus de argentinianul Juarez Facundo. 
 
Moment special pentru jucătorul constănțean de tenis Ștefan Paloși (21 de ani, legitimat la CS Dinamo București), care a câștigat primul său titlu ITF Pro la simplu, după ce a triumfat la ediția a opta a Vitality Open Tour, competiție din cadrul ITF World Tennis Tour, dotată cu premii de 15.000 de dolari, care s-a disputat la Tenis Club Curtea de Argeș.
 
La acest turneu, unul internațional, au concurat în probele de simplu și de dublu jucători din țări precum Argentina, Serbia, Spania, România, Suedia, Franța, Estonia, Rusia, Tunisia, Ucraina, Ungaria, Bulgaria, Marea Britanie, Macedonia de Nord, Moldova sau Germania. În finala de la simplu, Ștefan Paloși a dispus de argentinianul Juarez Facundo, scor 6-4, 6-4. „Traseul a fost destul de dificil, sincer să fiu n-am crezut că voi ajunge atât de departe, din calificări. Încă nu-mi vine să cred că am câștigat primul meu turneu ITF. Am depus multă muncă, la acest turneu, dar și în trecut, ca să pot ajunge aici. Am intrat cu mari emoții în meciul din finală, dar apoi am fost atent doar la joc, la aspectele tactice, reușind să-mi revin și să joc la valoarea mea“, a declarat Ștefan Paloși, campion european de juniori, în proba de dublu, în 2018.
 
La Vitality Open Tour, tânărul jucător de tenis a realizat o performanță importantă și la dublu masculin, unde, alături de un alt constănțean, Sebastian Gima, a jucat finala, pierdută cu 3-6, 7-6(3), 3-10 în fața perechii formată din  Pavel Bogdan (România) și Ray Ho (Taipei). Ștefan Paloși și Sebastian Gima sunt antrenați de celebrul Andrei Pavel.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   

Sursa foto: Facebook (Tennis Stars)

 
Citește și:
 
Interviu online cu Ştefan Paloşi, din Constanţa, campion european la tenis
„Ţelul meu e să ajung în top 10 ATP“

 
Ştefan Paloşi, din Constanţa, campion european la tenis! Selma Cadâr, medaliată cu argint (galerie foto)
 
Constănţeanul Ştefan Paloşi, alături de Roger Federer şi Rafael Nadal la Wimbledon
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii