Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Start în confruntare Constănțenii Horia Tecău și Ștefan Paloși, în echipa de Cupa Davis a României pentru meciul cu Spania

ro

04 Mar, 2022 15:20 2143 Marime text

 
  • Duelul se desfășoară pe zgură, pe terenul de la „Puente Romano Hotel Tennis Club“ din Marbella, iar formația care va câștiga această întâlnire va juca la Turneul Final Davis Cup din 2022.
 
Astăzi a început întâlnirea dintre echipele masculine de tenis ale Spaniei și României,  din Calificările Cupei Davis 2022.

Duelul se desfășoară pe zgură, pe terenul de la „Puente Romano Hotel Tennis Club“ din Marbella, iar formația care va câștiga această întâlnire va juca la Turneul Final Davis Cup din 2022.

Dn echipa României pentru acest meci fac parte Marius Copil, Nicolae Frunză, Ștefan Paloși (Constanța). Gabi Adrian Boitan și Horia Tecău (Constanța), Gabriel Trifu fiind căpitanul nejucător, iar Andrei Mlendea - antrenor.

Primul meci, de astăzi, a fost Roberto Bautista Agut - Gabi Adrian Boitan 6-3, 6-1, Spania conducând astfel cu 1-0.

Aflat la doar al doilea său meci în Cupa Davis pentru România, Adrian Boitan a jucat curajos, dar s-a văzut diferența de experiență a celor doi jucători, se arată pe pagina de Facebook „Romania David Cup Team“.

 
În al doilea meci, tot astăzi, se duelează Carlos Alcaraz și Marius Copil.

Sâmbătă, 5 martie, de la ora 12.00, ora României, vor avea loc alte trei partide, una de dublu, Alejandro Davidovich Fokina / Pedro Martinez - Nicolae Frunză / Horia Tecău, și două de simplu, Roberto Bautista Agut - Marius Copil și Carlos Alcaraz - Gabi Adrian Boitan.

Partidele sunt transmise în direct de Digi Sport 2.

UPDATE:

Spania conduce cu 2-0 după prima zi, grație succesului lui Carlos Alcaraz la Marius Copil, scor 6-4, 6-3. 

PRECIZĂRI:
  
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Romania David Cup Team)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii