Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis Constănțeanul Ștefan Paloși, învingător la dublu în turneele din Turcia și Spania (GALERIE FOTO)

ro

23 Mar, 2022 00:00 2184 Marime text

 
  • Pentru Ștefan, titlul din Antalya a fost al patrulea al carierei la dublu și primul la categoria M25.
 
Jucătorul constănțean de tenis Ștefan Paloși, legitimat în prezent la CS Dinamo București și component al echipei de Cupa Davis a României care a disputat, recent, meciul cu Spania, de la Marbella, a triumfat în proba de dublu masculin a două turnee din circuitul ITF Pro.
 
Este vorba de întrecerea desfășurată în Turcia (în Antalia) - M25 și de cea din Spania, de la Palmanova (M15), ambele disputate pe zgură. În Antalya, Ștefan (22 de ani) a făcut pereche cu Românul Mircea Alexandru Jecan, iar cei doi au dispus în finală, scor 6-1, 6-3, de perechea formată din Tuna Altuna (Turcia) și Sultanov Khumoyun (Uzbekistan). În celelalte partide de pe tablou, Paloși și Jecan au trecut, rând pe rând, de: Oleksii Krutykh (Ucraina) - Daniel Michalski (Polonia), scor 6-4, 7-6 (în semifinale); Ergi Kirgin (Turcia) - Rudolf Molleker (Germania), scor 6-3, 3-6, 10-8 (în sferturi); Sarp Agabigun -  Koray Kirci (Turcia), scor 6-3, 7-6 (în optimi).
 
În acest turneu, cei doi români nu au fost cotați printre capii de serie, iar în sferturi și semifinale ei i-au eliminat pe favoriții 2, respectiv 4. Pentru Ștefan acesta a fost al patrulea titlu al carierei la dublu și primul la categoria M25.
 
În Spania, Ștefan Paloși a făcut cuplu cu italianul Andreea Picchione. Învinșii din finală ai celor doi au fost elvețienii Louroi Martinez și Nicolas Parizzia, care au cedat cu 5-7, 3-6. În celelalte partide, Ștefan și Picchione i-au învins, în ordine, pe: Enes Donmezer - Umut Kaan (Turcia), scor 7-6, 6-2 (în optimi); Miguel Damas - Imanol Lopez Morillo (Spania), scor 6-2, 6-3 (în sferturi); Oscar Jose Gutierrez (Brazilia) - Carlos Sanchez Jover (Spania), 6-3, 3-5 retragere a adversarilor (în semifinale).         
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Ionuț Paloși)
 
Citește și:
 
UPDATE. Cupa Davis
Horia Tecău și Marius Copil, victorie la dublu în meciul României cu Spania

 
Tenis
Constănțenii Ștefan Paloși și Sebastian Gima, campioni naționali în concursul pe echipe (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii