Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis Constănțenii Ștefan Paloși și Sebastian Gima, campioni naționali în concursul pe echipe (documente)

ro

09 Oct, 2021 00:00 2732 Marime text
 

 
  • Cu puțin timp în urmă, Ștefan a devenit campion național și în competiția individuală, la care Sebastian (campionul din sezonul trecut) nu a participat.
 
Campionatul Național de tenis pe echipe rezervat seniorilor s-a încheiat cu victoria formației CS Dinamo București, care, în competiția desfășurată la Centrul Național de Tenis București, a trecut detașat de adversarele sale.
 
Dinamo a învins cu 5-2 Universitatea Cluj (clasată pe locul doi) și cu 6-1 Sportul Studențesc (a treia clasată la final). „Succese pe linie! Dinamo - campioană națională la echipe masculin (seniori)! Așa cum era de așteptat, CS Dinamo a câștigat detașat competiția, trecându-și în cont un nou titlu în 2021. Practic, Dinamo a luat toate titlurile naționale în acest an la masculin, de la U12 la seniori! Componența echipei: Filip Jianu, David Nicholas Ionel, Ștefan Paloși, Sebastian Gima, Vlad Dancu, Mihai Valentin Vanță, Claudiu Schinteie, Dacian Crăciun, Victor Crivoi. Căpitan nejucător: Constantin Cosmescu și Bogdan Toma. Felicitări!“, este mesajul clubului din capitală.
 
 
Ștefan Paloși (21 de ani) și Sebastian Gima (19 ani) sunt originari din Constanța. Cu câteva zile în urmă, Ștefan a devenit campion național și în competiția individuală, la care Sebastian (campionul din sezonul trecut, în care l-a învins în finală pe Ștefan) nu a participat.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
Sursa foto: Facebook (Academia de Tenis CS Dinamo București)
 
Citește și:
 
Constanța
Ștefan Paloși, primul său titlu de campion național la seniori. Edris Fetisleam, finalist la dublu masculin (documente)

 
Interviu cu Sebastian Gima, campion la tenis
„Să îl avem ca antrenor pe Andrei Pavel este o experiență incredibilă“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii