Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Cupa Davis Horia Tecău şi Marius Copil au adus punctul victoriei României în întâlnirea cu Peru

ro

28 Nov, 2021 15:33 2390 Marime text
 
  • România va juca în 2022 în calificările Cupei Davis pentru un loc la turneul final.
 
Perchea formată din constănţeanul Horia Tecău şi Marius Copil a adus, astăzi, punctul victoriei României în întâlnirea de Cupa Davis cu Peru, de la Cluj-Napoca.
 
Cei doi au dispus cu 4-6, 6-3, 6-2, după o oră și 45 de minute, de dublul Sergio Galdos / Arklon Huertas del Pino, ducând scorul la 3-0 în favorea tricolorilor.
 
Primele două victorii tricolore fuseseră realizate la simplu de Nicolae Frunză şi Marius Copil.
 
Întâlnirea a contat pentru Grupa Mondială I - Knockout, iar, în urma succesului, România va juca în 2022 în calificările Cupei Davis pentru un loc la turneul final, printre cele mai bune 16 naționale din lume.  
 
În echipa României pentru confruntarea cu Peru au fost incluşi Marius Copil, Horia Tecău, Nicolae Frunză, Ștefan Paloși și Gabi Adrian Boitan.

UPDATE:

Scorul finalal întâlnirii a fost 4-0 pentru România, după ce Adrian Boitan, deburant în echipa de Cupa Davis a României, s-a impus cu 6-4, 6-4, în fața lui Brian Panta.

UPDATE:

La final, a fost un moment emoţionat pregătit de Federaţia Română de Tenis în cinstea lui Horia Tecău, care a anunţat de curând că-şi va încheia activitatea competiţională.

Campionul constănţean a primit şi tort din partea organizatorilor, iar, surpriză, Horia a lăsat de înţeles că va mai juca pentru România în următoarea partidă de Cupa Davis.

În această campanie de Cupa Davis mergem înainte şi se pare că va mai fi încă un meci, a spus Horia, în discursul de la final.     



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Imaginea a fost preluată de pe pagina de Facebook „Romania Davis Cup Team“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii